Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajna211

JA Z MAŁYM ZAPYTANIEM

Polecane posty

Gość Karolajna211

A wiec tak. Pytam czysto hipotetycznie. Gdybym zaczela uwodzic hm jakby to powiedziec uwodzic , kokietowac troszke erotycznie pewnego 20paro letniego faceta (ja mam tez tyle) to mam szanse go zdobyc? Chodzi mi glownie o ,,te" spojrzenia, niejednoznaczne slowa, komplementy, niespodziewany dotyk , prowokowanie np w schylaniu sie itp. Oczywiscie dochodzi do tego normalna rozmowa,ale glownie postawic na takie zachowanie ? Czy da rade tak zdobyc kolesia?

Gość tak bo faceci wlasnie
zwracaja uwage na takie rzeczy. rozmowa raczej nie zdobedziesz, zachowaniem i wygladem owszem

Gość Karolajna211
Ale te zachowanie nie bedzie przesadzone. Tylko bedzie okazywany moj seksapil w jakis sposob. Nie chce udawac latwego miesa, bo nie jestem taka. Jestem inteligentna, normalna babka ale to ze jestem ladna i atrakcyjna to nie nie powinnam tego wykorzystac do zdobycia GO ?

Gość moderaaaaaaaaaaaaa
lecz się :p

Gość Karolajna211
czemu? o co chodzi ? jestem kobieta i musze cos zrobic zeby go zdobyc

Gość moderaaaaaaaaaaaaa
powinnaś zatytułować "ja z małym ROZUMKIEM " :p

Gość powiedz
zdobyć niekoniecznie, zwrócić uwagę na pewno. I jeżeli również będzie zainteresowany to kto wie.

Gość Karolajna211
Moglbys / Moglabys rozszerzyc swoja wypowiedz? Nie napisalam nic dziwnego, po prostu zapytalam sie co o tym sadzicie, czy da rade poderwac tak faceta, a Ty mi wjezdzasz z takimi tekstami. Napisz cos wiecej, daj argumenty.

Gość pokretlo
uwazam ze to pomoze, ja mojego wlasnie tak uwiodlam, takim czyms, ale nawet nieswiadomie to zrobilam, po prostu mialam ochote go pocalowac i tak zblizylam usta do jego ust, a go zatkalo i tak stalo a ja sie przesunelam do jego ucha i szepnelam mu na ucho cos w stylu gdzie ma mnie szukac jezeli chce zebysmy pogadali, niedlugo musialam czekac na niego, przyszedl i po jakims miesiacu stwierdzil ze pieknie to zrobilam ze to go tak przyciagnelo do mnie, i non stop mi mowi ze pieknie to wtedy zrobilam

Gość moderaaaaaaaaaaaaa
tate mnie bije kablem od prodziża. To mnie wykańcza. Muszę się wyżyć na kimś.

Gość Karolajna211
puściłam bąka :-)

Gość pokretlo
i tak stał- mialo byc a dodam ze my sie nie znalismy, wlasnie tej nocy sie poznalismy i pogadalismy chwile a ze mi sie spodobal a ja musialm juz zejsc na dol bo kolezanka czekala, to szepnelam mu do uszka gdzie ma przyjsc zeby mnie zabjerowac;]

Gość codzien dzien w dzien
DA RADE ! Tylko musi byc w tym szczypta delikatnosci a przy tym kobiecosci. Do dziela a koles przylezie do Ciebie jak mucha do lepu

Gość pokretlo
chyba że mówi o tym lodziku potem? Hmm, sama już nie wiem...

Gość Karolajna211
Ale w koncu go nie pocalowalas ? Tylko mu szepnelas do ucha ? Ja to bym chyba nie wytrzymala i gdyby nasze usta byly blisko to bym dala mu buziaka :)

Gość pokretlo
a co byś zrobiła gdybyś się nachyliła po coś i twoje usta znalazłyby się blisko jego penisa?

Gość Karolajna211
ej to podszywy jakies czy jak ? pytam sie PRAWDZIWEGO pokretla czy wtedy sie pocalowaliscie ?

Gość Karolajna211
ej to podszywy jakies czy jak ? pytam sie PRAWDZIWEGO pokretla czy wtedy sie pocalowaliscie ?

Gość pokretlo
to byl podszyw wyzje o tym lodziku no co ty ni pocalowalm, chociaz juz mialam usta przy nim, usmiechnelam sie i szepnelam ze jak chce cos cos tam pobejrowac mnie czy cos takiego, nie pamietam bo to dawno i pijana bylam:D wytrzymaj to go skusi, moj mi do dzisiaj mowi ze od razu poszedl szybko dwa piwa na odwage i do mnie;] no i naprawde jestemy razem juz troche a on bardzo czesto sie smieje tak fajnie i mowie : hmm pieknie to zrobilas wtedy"

Gość pokretlo
ale wtedy tez na maxa juz nie moglam wytrzymac, chcialam go pocalowac, jeszcze jak boski zapach jego perfum poczulam to masakra no ale jakos sie powstrzymalam, chociaz nie wiem moze nawet i otarlam troszke usta o jego, ale chyba nie, musialam sie powstrzymac bo go praktycznie nie znalam

Gość pokretlo
jestes ?? Karolajna ?? a ty co planujesz?? znasz tego chlopaka ?

Gość Karolajna211
Jestem jestem

Gość Karolajna211
Ale ja znam tego faceta juz jakies 3 miesiace... I tak mnie kusi zeby zaskoczyc go, podejsc do niego jak bedzie sam w jakims pustym miejscu popchnac go delikatnie do sciany i uwodzicielsko dac mu buzi w usta... nie wiem co sobie pomysli... Kurde najbardziej boje sie ze mnie odepchnie od siebie :( Myslisz ze są szanse ze tak moze sie stac ?

Gość Karolajna211
pokretlo jestes kochana ?

Gość Karolajna211
POKRETLO poszlas juz zapewne :(

Gość pokretlo
jestem :D

Gość pokretlo
ale znacie sie 3 miesiace no ale co ? iskrzy cos miedzy wami? ktos was zapoznal ? napewno nie ma dziewczyny ?i dostajesz jakies znaki od niego ze mu sie podobasz ? mysle ze nie odepchnie :D a pamietaj ze facetow trzeba zaskakiwac

Gość pokretlo
byłam kupe

Gość pokretlo
jejku i co bawi cie to ?