Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

Gość irtit

a moze boja sie swojego niedoswiadczenia? czy co ? jakis ewenement mi sie wydawalo ze jak ludzie sie kochaja to nie jest dla nich wazne czy mieli wczesniej 3 czy 5 partnerow

Gość Agnieszka19latccxz
to prawda dlatego moej kolezanki kłamały ze nei sa dziewicami zeby nie był z nimi facet dla cnoty

Gość Dop*****lam dziś każdemu
popieram

Gość irtit
skad myslenie w kategoriach ze "wspanialą" dziewczyne poznaje sie czy jest dziewica czy nie ? przeciez to totalne generalizowanie

Gość I dlatego nigdy sie do tego
nie przyznaję bo nie mam zamiaru wiązać sie z jakimś oszołomem. :classic_cool:

oszołom = patrz wpis wyzej.:o

Gość japacz
"jak ludzie sie kochaja to nie jest dla nich wazne czy mieli wczesniej 3 czy 5 partnerow" tylko z waszego punktu widzenia mężczyźni po liczbie partnerów swojej branki oceniają jakie jest prawdopodobieństwo że wyrosną im rogi. nie ma co się spinać to jest w nas, sprawdzało się przez 100tys lat i nie zmieni się z dnia na dzień. ps. dla mnie osobiście dziewictwo nie jest warunkiem

Gość 4354
"dziewictwo to gwarancja że przyszła zonka mysli głowa a nie szparą że nie swędzi jej pipka" nie jest ZADNĄ gwarancją.

Gość wszystko jest wzgledne
dziewictwo nie jest dla mnie jakims decydujacym kryterium ale jakbym sie dowiedzial ze powiedzmy 20latka miala juz 3 lub wiecej partnerow to nie chcialbym sie z nia jakos powaznie wiazac🖐️

mężczyźni (chłopcy), którzy wytrwale szukają dziewicy na żonę, potrzebują po prostu kobiety, która nie miałaby porównania z innym, dzięki czemu tak mężczyzna (chłopiec) może czuć sie bezpiecznie i połechtać swoje ego-wspaniałego-kochanka ale do czasu, aż taka wyposzczona żonka trafi na prawdziwego ogiera, dla którego punktem honoru będzie dogodzenie kobiecie w łóżku, a nie przebicie jej błony :classic_cool:

Gość smutny ony
ja tam lubie dziewice :P :(

a niech ci faceci wiedzą swoje, nikt im nie broni - w końcu rzeczą ludzką jest błądzić.

Gość wyszlam wlasnie za takiego
barana wlasnie jako dziewica, teraz wiem ze wlasnie o to ze kiepski w seksie byl szukal dziewicy i wiecie co? przespalam sie z kolega z pracy i dopiero zobaczylam co to PRAWDZIWY seks teraz moglabym z nim 10 razy dziennie w kazdej pozycji itp wreszcie mam orgazmy a nie to co z moim sflaczalym mezem, wasze dziewice tez w koncu prezekonaja sie co znaczy dobre ruchanko i to ze w dniu slubu maja blone nie jest zadna gwarancja dla was zakompleksione malofiutkowe scierwa :)

Gość irtit
candywoman - moga nie miec porowania ale jesli bylo jakos zupelnie beznadziejnie podczas seksu to przeciez nic dodac nic ujać. jesli facet powiedzmy nie wie co robi mimo iz twierdzi ze jest bardzo doswiadczony to lipa niezla chyba ze to taka biedna moherowa bety-brzydula co dotkniecie uda uwaza juz za szczyt zboczenstwa a seks wogole obowiazek (malzenski)

mi moj wlasnie wmawial ze to NORMALNE ze nie mam orgazmow a moje kolezanki "dziwki" sciemniaja ze maja orgazmy, ze seks dla kobiety nie musi byc przyjemny itp zwykly baran

Gość irtit
do głupia jesteś -- a powiedzmy dziewczyna raz sie kochala z milosci ! ze swoim mezczyzna i co tez juz ja klasyfikujesz jako "latwa" i ta ktora cie kiedys zdradzi bo "ja swedzi"? jakies zacofanie - a poza tym hipokryzja - bo laska ma byc wierna itp itd a koles sobie rucha kiedy chce. taki tok myslenia apropo dziewictwa kojarzy mi sie z 1 znakami checi zniewolenia laski i zbytnim interesowaniem sie ( brak szacunku i zaufania ) zyciem dziewczyny przeciez to jej sprawa z kim co i kiedy. tak samo to jego

Gość irtit
wyszlam wlasnie za takiego - raju to jakis baran rzeczywiscie:o

Gość do wyszlam wlasnie za takiego
współczuję ci.

Gość irtit
jakies spaczenie musi w tym byc - on se pewnie mysli "jak ja jestem niedoswiadczony ( inaczej porabany - jesli ktos ma ponad 2-pare lat) to i ona musi.

Gość Calineczko czasem uda ci sie
napisać coś z sensem.:classic_cool:

Gość ofe rma
irit, czy ty naprawdę myślisz że w XXI w, w środku europy można komuś wmawiać takie idiotyzmy? naprawdę wierzysz że ten tekst ma w sobie choć ziarenko prawdy?

Gość tak wiec dziewczyny
ktore są dziewicami - dla własnego dobra nigdy nie przyznawajcie sie do tego facetowi na początku znajomości bo nie wiadomo bedzie z jakich powodow on w koncu jest z wami - czy z powodu waszego charakteru, wnętrza itp. czy może "błonki".

teraz juz jestem szczesliwa a z baranem sie rozwodze, bardzo zdziwiony tym faktem jest :)

Gość irtit
oferma ktory text ?

Gość ofe rma
ten o tym mężu który wmawiał żonie że kobiety to nie mają orgazmu a jej koleżanki kłamią. przecież te informacje są ogólnodostępne i nawet ja wiem jak to z tym orgazmem jest choć widziałem go tylko na filmie.

no widzisz, a jednak to prawda, pewnie ze informacje sa ogolnodostepne, ale on zrobil mi takie pranie mozgu, ze wierzylam w to, ze kolezanki, internet i gazety klamia, mowil ze tylko dziwki maja orgazmy bo robia to 30 razy dziennie, pozatym nie tylko on mi to wmawial, jego matka tez zawsze mowila ze seks dla kobiety to obowiazek a nie jakas rozrywka itp, poprostu cala jego rodzina taka popaprana jest

Gość irtit
oferma pewnie ze nie wierze a skad takie przypuszczenia? gdyby mi moj facet powiedzial podobny text to bym odrazu spierniczyla od niego

Gość bo to pisała puszczalska
która ma kompleksy i zaden jej nie chce więc się bidulka wyzywywa i zmysla bajeczki 💤 hulałaś to twoja sprawa, powiedz facetowi spałam z wieloma ale to niewazne teraz kocham ciebie :D :P LOL ........:)

Gość ofe rma
"poprostu cala jego rodzina taka popaprana jest" a rozwód będziesz miała przed planowanym rytualnym samobójstwem czy po?

nie wiem czemu sie mnie czepiacie, napisalam jak u mnie bylo i tyle, dodam, ze nie jestem jedyna