Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oughbpy

Ile czasu po PORODZIE WASI MEZOWIE DAZYLI DO SEXU? mialyscie tez ochote na sex?

Polecane posty

Gość oughbpy

??

ja mialam ochote jak tylko wyszlam ze szpitala :-P chyba dlatego ze wczesniej mialam zakaz i taka wyposzczona bylam :-D razem z mezem radzilismy sie poloznej ktora powiedziala ze najlepiej po pologu, czyli po 6 tygodniach i tyle czekalismy

Gość oughbpy
dzieki za odpowiedz:)

ja mialam ochote jakies 2 tyg po porodzie, byloam nacinana no i krocze straszliwie bolao, wiadomo. a pirewsy sex dopiero po 6 tyg. tak jak trzeba ale przyznaje , ze ciezko bylo tyle wytrzymac

ja zaczelam kochac sie ze swoim mezem trzy miesiace po porodzie a bylo tego kilka powodow pierwszy byl ze mna tylko przez pierwszy miesiac zycia naszego bobaska bo musial wrocic za granice do pracy a drogi to strach przed bolem podbrzusza rodzilam przez cc

Gość ja to nie rozumiem
Powiem szczerze, że ja to nie rozumiem co to znaczy "ciężko było wytrzymać" :o Dla mnie to jest.... nudne. Już nic nowego w sexie nie da się wymyślić i to mnie odstręcza. Mój facet oczywiście wariuje, chodzi jak zaklęty albo jest na maxa nerwowy, bo sexu nie było już ho ho i trochę:P:P:P Czasem mu pomagam ale... Ja nie wiem o co cho...