Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isobel

Co robicie jak wam się nudzi??? oprócz tego że siedzicie na kafe

Polecane posty

Gość isobel

sobota jak dziś, u mnie pochmorno i chlodno:( wyjsce towarzyskie - niestety dzis nie ma opcji:( nudu nudy nudy.... co robic?? wszystkie ksiazki ktore mialam w domu (te ciekawsze) przeczytalam juz.... ehhh... filmu tez nie mam ktorego bym nie ogladala... jakies pomysly????

Gość fdssfghdss
idź do biblioteki po nowe lektury :D ewentualnie mozna sie pogimnastykowac

Gość fdssfghdss
haha to zostaje ci tylko siedzenie przed kompem

Gość nie mam nic innego do roboty
bo nie mam życia towarzyskiego

Gość mojja reccepta
jesteś klasycznym przykładem kafeteryjnego głupka autorko - inteligentnemu człowiekowi nigdy się nie nudzi - nawet, a może zwłaszcza w swoim towarzystwie.

Dokładnie tak. Polecam zrobić sobie malutką wycieczkę po okolicy - lub iść do kina, teatru - człowiek powinien inwestować w swój rozwój umysłowy. Ja osobiście mam dużo ulubionych zajęć, więc póki co, nie mam w życiu poczucia nudy.

Gość takajedna_ja___
Ja czytam. Jak skoncza mi sie papierowe ksiazki, to czytam e-booki. Wiadomo, przyjemnosc z czytania znacznie ograniczona, ale zawsze lepsze to niz wpatrywanie sie w TV. A jak juz nie moge czytac, to biore aparat i ide na spacer porobic zdjecia. Albo sprzatam w domu, albo gotuje cos eksperymentalnego. A jak jest z kim, to ide do kina czy knajpki....

Ja tam uważam weekendy za najlepszy czas pod słońcem. Ostatnio co prawda mam czas poprawek na studiach, więc i jest co robić bez dwóch zdań, ale jeśli to się skonczy, też nie będę się marnować. Isobel, trochę wyobraźni, energii, i już masz ciekawiej ;)

Gość cafe z kafe
ja przygotowuje sie do pracy w wolnym czasie, albo siedze w necie, gram w icy tower albo mario :D zagaduje dawno nie widzianych znajonych i robie ustawki na wieczor :) ucze sie jezykow (szlifuje 3 ktore znam)

Języki też szlifuję, choć głównie na podstawie tekstów piosenek. Ja osobiście nie pojmuję, jak ludziom może się nudzić. Owszem, mam momenty apatii, kiedy rzeczywiście nic mi sie nie chce, ale potem myślę sobie, że na tym świecie jest tyle możliwości, że wcale nie ma sensu szukać radości w necie.

Gość jeszcze nigdy w zyciu mi
sie nie nudziło. Nawet w kolejce do lekarza czy w pociagu mam przy sobie jakąs ksiazke albo słowka do uczenia, ew z kims gadam albo cos obmyslam.Wciąz mi brak czasu.

mozesz zadzwonic po przyjaciol zeby przyjechali do cIEBIE,RAZEM NIE BEDZIECIE SIE NUDZIC:)

To racja, najlepiej mieć dużo zajęć na głowie, bo im mniej, tym gorzej z naszą samodyscypliną. Na necie można posiedzieć, ale czy tylko na kafeterii ? Sama bardzo lubię oglądać sobie strony poświęcone podróżom, planować wakacje. Zawsze coś jest do roboty, tak myślę.