Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Włączyło mi sie love

Włączyło mi się love i słucham tego na okrągło.

Polecane posty

Gość katharineee
Dlaczego smutny ? Nie znam az tak angielskiego, moze ktos opowie w skrocie ? A mi sie podoba barddzo

And I’d give up forever to touch you ’cause I know that you feel me somehow You’re the closest to heaven that I’ll Ever be And I don’t want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life ’cause sooner or later it’s over I just don’t want to miss you tonight And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am And you can’t fight the tears that ain’t Coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah you bleed just to know you’re alive And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am ========== poświęcę wszystko by Cię dotknąć Bo wiem, że w jakiś sposób mnie czujesz Jesteś bliżej nieba, w którym kiedykolwiek byłem I nie chcę teraz wracać do domu I jedyne czego mogę spróbować to ta chwila I jedyne czym mogę oddychać to twoje życie I prędzej czy później to się skończy Nie chcę tylko tęsknić za Tobą dziś w nocy I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. I nie potrafisz powstrzymać łez, które nie płyną I chwili prawdy pośród kłamstw Gdy wszystko przypomina film Krwawisz tylko po to by wiedzieć, że żyjesz I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem to chcę tylko byś wiedziała kim jestem to chcę tylko byś wiedziała kim jestem to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. ========= abonament na google sie skonczyl ? :o

Gość katharineee
ponawiam pytanie czemu smutna? przeczytalam tekst po polsku i jest fajna :)

Gość katharineee
No tak przeczytalam i nie widze nic smutnego. Raczej romantyczna

Gość katharineee
up