Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi tak strasznie boze mi z

poronienie ?...

Polecane posty

3 miesiace temu ginekolog powiedziala mi ze mam powiekszona macice, zpowodu mojego omdlenia nie dokonczyla badania. przepisała tabletki. dziś, po 3 miesiacach stosowania dostalam potwornego bolu glowy, po chwili bol jak przed okresem... a potem, kilkucentymetrowe odrywajace sie skrzepy krwistej galarety, pomieszane krwia... co to bylo...

Gość jest to almost genialne
zmień gina na początek :O jak można stwierdzić coś nieprawidłowego i mimo to olać i dać tabsy :O

czy mimo brania tabl. moglam byc w ciazy?

Gość jest to almost genialne
to są rzadkie przypadki wg mnie miałaś wcześniej jakieś kłopoty + zadziałały dodatkowe hormony i macica musiała się oczyścić idź do lekarza niech to sprawdzi

macica musiała się oczyścić... z czego? z czego oczyscic. w marciu zjadłam postinor, nie odczulam zadnch efektow ubocznych... moze to?:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość jagienka dla gieńka
lepiej idż jutro do lekarza, my nie doktory, żeby stawiac diagnozę... i przede wszystkim tak jak ktoś napisał koniecznie zmień lekarza, co to za lekarz co bagatelizuje takie sprawy i od tak daje tabletki...