Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upy

moze macie jakies pomysly?

Polecane posty

Gość upy

musze kupic prezent imieninowy dla chlopaka...mam jeszcze tydzien czasu... Jestesmy juz troche ze soba wiec moje pomysly sie juz koncza...nie cche mu znowu kupowac bokserek lub jakichs kosmetykow czy t-shirt'ow...;/ moze napiszecie co wy kupujecie swoim chlopakom? moze to cos bedzie do mojego tez pasowac..

A interesuje się czymś szczególnym?? Albo coś lubi?? Ciężko coś zaproponować nie znając danej osoby, żeby prezent był trafiony...

Gość upy
kolekcjonuje w klaserze zużyte prezerwatywy , których szuka po lasach :)

Gość upy
tamto wyzej to podszywacz :P no wlasnie on jest dziwny i nie ma czegos co go interesuje...lubi pilke nozna...samochody...intresuja go tez podroze ale nie sadze ze ucieszyby sie z ksiazki o jakims kraju :P a samochodu mu przeciez nie kupie :P

Gość upy
z ta gejsza to fajny pomysl :d ale bym musiala miec odpowiedni stroj etc.no i najwazniejsze....warunki do tego zeby tak sie zabawic...;/ a tego niestety nie mamy...

A jaką kasą dysponujesz?? Bo jeśli nie macie warunków na takie zabawy, to może załatw wypad na dwa dni gdzieś niedaleko, z noclegiem w jakimś przytulnym hoteliku :)

Gość upy
no w alsnie tak 100zl planuje przeznaczyc ;/ wypad gdzies tez nie wchodzi w gre bo pracujemy :( a do urlopu jeszcze troche czasu :P myslalam nad zdejeciami...takimi bardziej hot...:P ale potem trzeba je przeciez wywolac...:P

Gość upy
pomooozcie :(

Gość to kup mu
jakaś fajną książkę o sportowych albo zabytkowych samochodach. Mojemu mężowi bardzo się spodobała książka o motorach :D