Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nnika

PROSTOWNICAPROSTOWNICA!!! kto mi wytlumaczy???

Polecane posty

Gość Nnika

jaka lepsza??? Ceramiczna??? Lustrzana??? Tytanowa??? Z jonizacja??? do mokrych wlosow??? tyle tego... ja mialam ceramiczna, ale wlasnie sie zepsula:( weszlam na allegro zeby sobie cos wybrac, a tu tyle roznych!!! i jaka mam wybrac??? mam trudne do ulozenia wlosy, ktore sie pusza i zalezy mi na jak najmocniejszym efekcie. najlepiej takie do 100zl. bo ta ktora wlasnie mi sie zepsula, kosztowala dosc duzo a i tak sie posypala, a miala mi sluzyc latami:(

Gość a ja odradzam remingtona
kategorycznie odradzam!!! ja juz 2 razy reklamowalam wlasnie ta powyzsza prostownice i powiedzialam tej marce stop!!!! kupilam sobie teraz Vidal Sassoon ceramiczna i bajer!!! REMINGTON jest slabą jakosciowo marka, i to nie tylko moja opinia, najwiecej do reklamacji oddaja ludzie wlasnie prostownice REMINGTONA! powloka ceramiczna z czasem schodzi a co za tym idzie wyrywa w nastepstwie wlosy i strasznie je pali bo temperatura kumuluje sie w tych zdrapanych miejscach, acha i ta remingtona jak i wiekszosc prostownic tego typu ma napisane - ceramiczna, natomiast to jest tylko powloka ceramiczna a nie plytki, a na remingtonie ta powloka jest niezwykle cienka a pod spodem ...metal - taki jak przy zwyklych prostownicach Lustrzana Vidal sassoon tez jest godna polecenia!

Gość mixturka7979
polecam ceramiczna z jonizaja po ktorej wlosy sie nie pusza i nie elektryzezuja :)