Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubina w natłoku produktów

Jaki polecacie fotelik samochodowy dla 4-letniego dziecka?

Polecane posty

Gość zagubina w natłoku produktów

Jakie jest Wasze zdanie na temat fotelików. Który byście wybrały dla czterolatka, albo który macie? Zaznaczam, że dzieciaczek jest raczej mały, nie waży nawet 15 kilogramów i lubi sobie pospać w samochodzie ;)

Gość nic nie polecicie
zawsze macie tyle do poiedzenia ale jak człowiekpotrzebuje konkretnej porady to nikt nie doradzi :O

ostatnio pożyczałam od kuzynki maxci cosi taki z rozkładanym oparciem na półleżąco, solidny i wygodny, chyba do 18 kg mały cały czas kimał i było mu wygodnie

wiesz to chyba zależy od tego jak duze masz auto wiadomo ze 4 latek wazy ok 18 kg wiec przydałby sie taki do 36. Juz na zapas a te z kolei są duże . w takim juz moze dziecko jeżdzic ale spac byłoby nie wygodnie :( http://www.allegro.pl/item385965241_chicco_quasar_2008_dla_wiekszych_dzieci_fuego.html ja mam taki http://www.allegro.pl/item381900346_nowy_fotelik_samochodowy_gratis_meggy_9_36_kg.html i małemu w nim wygodnie. Lubi w nim zasypiac i wszystko jest ok no i nie jest drogi.

Gość zagubiona w natłoku produktów
Zdecydowani wolę fotelik niż podkładkę. Może byćnawet najiększy byle był bezpieczny i wygodnu dla dziecka! Teraz mam Maxci Cosi i jest rewelacyjny, ale niestety czas na zmiany. Wydaje mi się, że jest już za mały. Co prawda syn waży 15 kilo ale pasy są już za nisko i wydaje mi się, że przez to jest mniej bezpiecznie.

Ten Graco wydaje się być pożadym fotelikiem tylko nie rozumiem sensu odchylania oparcia. Przecież w samochodzie, gdy fotelik jest zamocowany nie da się w ten sposbó tego zrobić jak jest pokazane na tym \"filmiku\" bo przeszkadza oparcie kanapy samochodowej.

ja również polecam graco. Moja czterolatka już od roku w nim jeździ, ale fakt miała ciężko się przestawić bo lubi sobie pospać w aucie, a przyzwyczajona była do rozkładanego fotelika maxi cosi. Ale ten fotelik naprawdę dobry.

Czyki nic to nie daje, że oparcie fotelika jesy odchylane do tyłu?

tylko, że Graco ma bardzo niską ocenę w testach bezpieczeństwa 😭

Gość ppooddnnoosszzęę