Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impotentczykosmita

Co z nim jest nie tak? IMPOTENT CZY KOSMITA?

Polecane posty

Gość impotentczykosmita

to nie jest zaden podszyw powiedzcie mi tylko czy wam tez sie wydaje, ze cos tutaj nie gra poznalam faceta w necie klikalismy kilka dni i potem spotkalismy sie jest inteligentny przystojny 33 lata romantyczny zawsze daje mi kwiaty nazywa mnie ksiezniczka mowi,ze sie juz zakochal slucha celine dion lubi komedie romantyczne nie nalega wogole na nic.. to ja sama zainicjowalam calowanie... wszystko by chyba dla mnie zrobil i dzisiaj napisal cos w stylu ze cale zycie bedziemy razem.. obstawiajcie : to IMPOTENT czy kosmita? :S bo ja juz nie wiem, do tej pory to trafialam na babiarzy..a tutaj ZONK

Gość może gej
albo baaaaardzo stary prawiczek, który boi się kontaktu fizycznego;) choć tej impotencji również wykluczyć nie można:D a tak na poważnie, może facet się sparzył kiedyś i ostrożny jest po prostu.....

Gość SzCzUrZyCa
hehe ani to ani to ;) tak sie sklada ze mam identycznego partnera i moge cos na ten temat powiedziec :) niektorzy faceci sa po prostu tacy miekkcy i romantyczni,ale jest ich jak na lekarstwo. Musisz miec jednak pewnosc czy te koles nie udaje ,majac przy tym jakis swoj wlasny interes.Jesli go dobrze sprawdzisz i okaze sie ze taki jest naprawde to gratuluje :D

Gość może gej
wiesz ta Celine Dion, może jeszcze Abba?? hmmm... ja, bym się jednak nad homoseksualizmem zastanawiała:D

Gość impotentczykosmita
ej jestesmy po dwoch spotkaniach wlasnie zaprosil mnie do paryza na weekend.. :S poprostu sama nie wiem ... ej a moze serio prawiczek? ale niby mial dwie dziewczyny - 8 lat i 5

Gość impotentczykosmita
wczoraj cos o slubie zazartowal... kurde sa 4 opcje: prawiczek impotent kosmita albo jestem w ukrytejkamerze albo wyjatek a tak wogole to nasz pierwszy pocalunek - to on nie potrafil sie calowac!!! wsadzil mi jezyk i nic... :S i dopiero 2 spotkanie bylo juz lepiej..

Gość PolaPOlaPOla
może ostrozny. a czy impotent .. sprawdz;) :P a tak serio to może się dostał kopa od poprzedniej a teraz jest bardzo ostrozny

Gość PolaPOlaPOla
chyba jednak kosmita;)

Gość może gej
"a tak wogole to nasz pierwszy pocalunek - to on nie potrafil sie calowac!!! wsadzil mi jezyk i nic... :S"

Gość oto ona
a jak on wyglada?

Gość może gej
może na serio na prawiczka trafiłaś, ale takie cuda, to się chyba już w przyrodzie nie zdarzają;)

Gość fffffffffto
stawiam ze gej

Gość Egdia
Słucha Celine Dion? lubi komedie romantyczne? No niby o gustach się nie dyskutuje ale bez przesady, Celine Dion?!

Gość tutturuttu
hehe podejzany:)) ale testuj dalej ciekawe co "wyrosnie" :P

Gość fajny koles
takich lubie :) ale do lozka lepszy typowy dziwkarz :P

dla doswiadczonej kobiety taki typ to tragedia... cofniety w rozwoju sexualnym o kilkanascie lat

również typuje na geja. Pierw ujawni się biseksualizm.. a potem :O a tak w ogóle "zawsze daje mi kwiaty" - czy to stwierdzenie nie jest zbyt wczesne jak na jedno czy dwa spotkania?????

Gość impotentczykosmita
no to ja nie wiem.. gej na 100% oj tam niektorych rzeczy mozna nauczyc ;-) do paryza nie pojade bo za wczesnie...bede testowac dalej...

Gość fz
a ja typuje na wrażliwego faceta, który przez swoją nie ukrywaną wrażliwość nie jest doceniany przez kobiety.

Gość impotentczykosmita
a wogole to facet ma kupe kasy.. moze on ma harem i chce mnie wywiezc za granice zeby sprzedac mnie ?:D nie no juz nie wiem :D a jakie sa szanse ze sie zakochal u mu odbilo?

"ej jestesmy po dwoch spotkaniach wlasnie zaprosil mnie do paryza na weekend.. :S " Ale kupil bilety ,czy tak se rzucil "ot tak" ? no i czego Ty chcesz , zeby facet na 1 spotkaniu sie na Ciebie rzucal ? Moze nie jestes dla niego atrakcyjna ? :P no i to ze tak szybko sie zakochal , jest troche podejrzane ..hmm po 2 randkach ? :O podsumowujac : dziwny koles

"wrażliwego faceta, który przez swoją nie ukrywaną wrażliwość nie jest doceniany przez kobiety" mają doceniac mezczyzne za to, ze jest niemeski? :D:D

Gość niezla
wrazliwy nie znaczy niemeski

Może on urwał się z jakiegoś Disney'a? :D Ciesz się dziewczyno. Bajka się skończy kiedy zaczniesz prać jego brudne majtochy i czarne skarpety :P