Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kas-ia23

TĘTNIK AORTY ROZWARSTWIAJĄCY SIE-SZUKAM LUDZI DOTKNIETYCH TA CHOROBA

Polecane posty

Gość Kas-ia23

Witam czy moze mi ktos pomóc chciałabym znalezc jakies forum albo ludzi ktorzy mieli te chorobę,u mojego taty stwierdzono te chorobę nie było czasu na myslenie i przedzedł 13 godzinna operacje(jego aorta była cieniutka jak listek),lezy teraz biedaczek w szpitalu do tego miał udar i jest sparalizowany lewo stronnie do tego ma martwice palców,chciałabym zdobyc jakies informacje od ludzi ktory mieli doczynienia z ta choroba i przezyli to...jestem załamana tak bardzo kocham tate,swiat mi sie wali,wczoraj bylismy u niego miał otwarte oczy bo zaczeli go wybudzac,poznał nas ale widok był straszny.Tata jest takim dobrym człowiekiem i oli mnie to jak cierpi,podłaczony jest do respiratora jak wyszłam to tacie poleciały łzy,Najgorsze w tym wszystkim jest to ze mieszkam w małej miejscowosci moj tato trafił do szpitala,gdyz zasłabł po tygodniu iał wyjsc do domu,w piatek złapały go bole w klatce piersiowej ktore rozchodziły sie do ud i nog,nastapiło wtedy rozwarstwienie a nsi "specjalisci"stwierdzili ze to ZGAGA...

Ja nie znam nikogo takiego ale współczuję Ci ;( Trzymaj się! Moj Dziadek też miał niedawno udar (albo to był tylko stan przedudarowy - nie chciałam się dopytywać) bo za dużo pracował a ma ponad 70lat, miał tylko lekkie niedowłady ale wyszedł z tego cały i zdrowy i już nie ma po tym śladu.

Gość Kas-ia23
Moj tata ma 53 lata,u nich to jest genetycne,tętniaki,wylewy i do tego torbiele na nerkach,wiesz ten udar to nie jest koniec swiata bo teraz sa takie rehbilitacje,brat mojego taty tez miał lewostronny wyszedł z tego ma niedowład lewej ręki i chodzi o kulach ale zyje,drugi brat zmarł miał 42 lata tętniak na mozgu...po operacji lekarz stwierdił ze mieli trup na stole i tu ukłony dla lekarzy z Kliniki Szpitala Wojskowego w Bydgoszczy,wiesz mowia ze niby jest lepiej le widok był makabrycny,wierze ze tata jest silny i wyjdie z tego,dlatego chciałabym poznac kogos kto to przezył