Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

expensive

czy możliwe aby w takim wypadku zajśc w ciąze/?

Polecane posty

hej , wraz ze swoim chłopakiem zamierzamy rozpocząć współżyć i na początku chciałem aby mi go kilka razy wprowadził do pochwy a mianło by to wyglądać tak,, po jego pierwszym wytrysku i odczekaniu około 20 min miał by mi go wprowadzić kilka razy i wyjąc oczywiscie przed wytryskeim i tu moje pytanie po pierwsze czy po jego pierwszym wytrysku i odczekaniu 20 min na jego penisie jest jeszcze sperma i czy byłaby ona zdolna do zapłodnienia?? i po drugie ile przed wytryskiem z penisa wychodzi ten płyn ejakulacyjny?? i czy można zajśc przez niego w ciąże prosze o pomoc

Gość bozeeeeeeeeeeee
tak mozna zajsc w ciaze debilu

Gość Arbuzowa pestka
juz ci mowilam ze mozna

Gość sdjksadj
takie samo prawdopodobienstwo jak przy nie wyciąganiu :| boshh

Gość dziecko poczytaj troche
najbardziej strach bierze, ze takie dzieciaczki jak Ty zabieraja sie za seks, no bo rpzeciez latwiej teraz oddac dziecko, albo sie go pozbyc niz pomyslec a niby co sperma wsiaka? ze zadajesz pytanie czy pozostaje na penisie? poza tym metoda kalendarzykowa i tzw stosunek przerywany to zadna antykoncepcja! a kazda odpowiedzialna dziewczyna i kobieta oraz facet bedzie zwracal uwage na odpowiednie zabezpieczenie

Gość Ale kwas
oblicz sobie chyba matme w gimnazjum mialas??:O no chyba ze jestes z podst to sorryyyy!!!! :classic_cool:

nie z podstawówki tylko 17 latek a ze jestem mało doświadczona to.. to co trzeba zrobić zeby w takim wypadku nie zajśc w ciąze??

Gość Ale kwas
50% na 50% :] zadowolona??

Gość Ale kwas
kurwa użyc prezerwatywy!!! takie małe cos z lateksu czaisz?!?! tylko niech gosc to zalozy na pałąga a nie na głowe! :D:D:D

a za chwilkę i tak nastąpi pytanie : a jakie jest prawdopodobieństow i w jakim wypadku?? ;):P

Gość Arbuzowa pestka
kup sobie idiotko prezerwatywy bo po tablety raczej nie pojdziesz,nie sadze zebys byla polnoletnia...

Gość Arbuzowa pestka
a potem sie dziwic ze 14-latki zachodza w ciaze i usuwaja... co za kraj,ja piernicze...

Gość Arbuzowa pestka
ej bo sie za chwile wsciekne... Bezmozgu!!! masz mega szanse ze tak zajdziesz,jasne?

Tak czy siak to sie nazywa stosunek przerywany!!! I ryzyko zajscia w ciaze jest Dlaczego chcecie po 1 wytrysku? Wtedy nie bedzie juz taki twardy... I facet juz nie bedzie mial takiej ochoty... Wpisz w google "antykoncepcja" i poczytaj Idz do ginekologa po pigulki idz do apteki i zakup gumki i moze dla pewnosci globulki... A i zakladajac gumke radze przeczytac instrukcje bo nie naklada sie do konca bo musi zostac miejsce na sperme zeby nie pekla

Gość Arbuzowa pestka
to gowno pustaku! ludzie dajcie siekiere....

Gość siekiera siekiera