Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora nie na anoreksje

mój mąż chce mnie wychować przez kolano

Polecane posty

Gość chora nie na anoreksje

mam męża starszego ode mnie o 10 lat. Jestesmy małzenstwem 2 lata, jest ok. Ja od jakiegos czasu mam problem z jedzeniem, po prostu zapominam o jedzeniu /nie jestem głodna/ , jestem pod opieka lekarzy ale nie jest to anoreksja, zalecenie- mam sie zdrowo odzywiac , robić sobie do pracy wartosciowe kanapki itp. blabla bla wiadomo w czym rzec, musze sie po prostu postarac..jak na razie schudłam 10 kilo a wczesniej juz byłam nie gruba wiec wszyscy sie o mnie boja...mój maz skacze koło mnie jak moze robi mi jedzenie, karmi mnie, a ja i tak jak nikt nie widzi to mam obrzydzenie do jedzenia i nie zjem...brałam wszystkie mozliwe odzywki, mam diete na wzmocnienie apetytu, praca z psychologiem i nic, ja jesc nie musze...mój maz ostatnio stracił cierpliwosc i mówi, ze wezmie mnie przerzuci przez kolano i jak poczuje paski na tyłku to otrzezwieje w koncu....ja wiem ze on to w koncu zrobi, nigdy nie rzuca słów na wiatr. Tylko przeciez to w niczym nie pomoze ja tego nie robie swiadomie, to jest niezalezne ode mnie..prosze pocieszcie mnie bo ja juz naprawde nie wiem jak sie wyleczyc ps. to nie jest zadna dieta cud ani anoreksja

Gość chora nie na anioreksje
heh ja mojego meza wykanczam psychicznie, sama siebie wykanczam..nie zamierzam meza zmienic na inny model bron boze:-) ale wolałabym by mnie nie karał w ten sposób co zamierza...

Gość chora nie na anioreksje
a ja sie panicznie tego boje naprawde, heh a moze teraz z innej beczki ktos wie co moze pomóc na niechec do jedzenia??