Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 351749

Kobiety preferują agresywnych facetów

Polecane posty

Gość marcin 351749

Opisze wam moja historię. Miałem kiedys dziewczynę Monika jej było na imię. Było to 14 lat temu a ja byłem młody, głupi a co za tym idzie i bardzo zakochany. Dlatego tez szokiem było dla mnie kiedy pewnego pieknego majowego dnia powiedział mi, że nie możemy byc razem bo jestem dla niej za dobry i ona nie zasługuje na kogos takiego jak ja. Oczywiście próbowałem o nia walczyć, naprawde próbowałem i to długo ale nic to nie dało. Ostatecznie moja Moniczka związała się z takim miejscowym dobrze znanym dresem. Od początku wiedziała co to za ziółko ale widać nie przeszkadzało jej to a wrecz przeciwnie pewnie ja to pociągało. Od początku nia pomiatał, zdarzało się, że oberwała od czasu do czasu ale mimo to wyszła za niego za mąż. Dzisiaj sa juz pare lat po slubie, dorobili sie dwójki dzieci a ona regularnie od niego obrywa nie mówiąc już o znęcaniu psychicznym. Powiedziała mi o tym kiedy ostatnio spotkałem ja przypadkowo u lekarza. Na moje słowa żeby od niego odeszła i nie marnowała życia sobie i dzieciom stwierdziła, że ona tego nie zrobi bo go kocha a w ogole to on się na pewno poprawi. Po takich słowach normalnie ręce opadają. W ogole nie jest mi juz ząl takich kretynek. Same sa sobie winne. Szkoda tylko dzieci.

Też nie rozumiem takich kobiet ja tam nigdy bym się z takim nie związała

ale to jest choroba - tzw. osobowość ofiary normalne kobiety mają potrzebę przebywania z normalnymi mężczyznami

Gość El Mariachi
Ale to żadna nowość, większość kobiet jest tak bezdennie głupia, że wolą codziennie dostawać wpierrdol od psychopaty mieniącego się mężem/ojcem, niż odejść z podniesionym czołem :o

Gość marcin 351749
Tylko, że wkurza mnie takie litowanie się nad tymi kobietami tak jakby miały jakiegos strasznego pecha i były niemalże siła uwiązane do faceta. to jest bzdura. Same dobrze wiedzą z kim się wiąża tylko widac kręcą je tacy faceci. Przeciez to takie męskie jak jej taki koles przyleje no nie? Przeciez jak bije to znaczy, że kocha, że nie jest obojętny. Niewiarygodne ale taki tekst też ju z słyszałem. Dlatego nie wierzę ani trochę takim kobietom. w kazdej chwili mogłyby odejśc gdyby chciały ale widac kręca je tacy źli chłopcy.

Gość El Mariachi
Nie ma co się litować. Jak którymś razem wybije jej górne jedynki, połamie ręce i naderwie ucho to moze się opamięta. Pół biedy jesli wpierrdol dostaje tylko ona, ale jeśli psychol katuje tez dzieci, to winą matki jest, ze na to pozwala :o

Gość marcin 351749
Otóż to. Najbardziej żal niczemu nie winnych dzieci :o