Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennaosoba

mój sen dziś-jakie jest jego znaczenie.

Polecane posty

Gość sennaosoba

Kto mi wyjaśni? Sniło mi się, że spię na samiutkiej krawędzi tapczanu i z niego nie spadam. Coś jakby mnie pchało, żebym z niego spadła, ale ja uparcie nie spadałam. Dlaczego? Co ten sen może znaczyć?

Gość sennaosoba
Przeczytałam KRAWĘDŻ - uważaj na niebezpieczeństwa, które w najbliższym czasie Cię czekają. Ale to jest krawędź sama, a mnie się śniło inaczej... hmmm... Każdy sen trzeba dopasować do konkretnej biografii i wielu szczegółów.

Gość dsfsdfs
tz. ze umrzesz dzisiaj o 15:10

Gość sennaosoba
Najgorsze jest, że już tyle niebezpieczeństw omijam, a tu znowu uważaj na nowe. Zycie to katorga. Ale nawet największych wrogów można zwalczyć za pomocą sprytu. A jednak...

Gość sennaosoba
dziś o 15.10 umrze wiele osób na pewno, ale czy akurat ja? A dziś coś znalazłam - dwie rzeczy. Dziwny mam dziś dzień. Naprawdę. I jeszcze zapomniałam rzeczy do szafki dać w pewnym miejscu. Kurde - tego nie rozumiem. Jak ja mogę być takim downem? :(

Gość sennaosoba
Zyczycie komuś smierci? Ja nie. Ale są osoby, o których mogę powiedzieć z pewnością "mam prawo to zabić". Są tacy ludzie. kilku nawet. :(

Gość sennaosoba
No to ci ludzie życzą mi smierci, nie? Ciekawe tylko czemu. Bo opowiadam o ich obłudzie :(. Ale faktycznie ich nienawiść dopadła mnie ostatnio w naprawdę ...kosmiczny sposób. Czemu oni mają tyle nienawiści w sobie? Obym nigdy się taka nie stała.