Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoszpecona

kobiety czemu sie tak oszpecacie?

Polecane posty

Gość nieoszpecona

tatuaże piercingi itp.wyglądacie ohydnie!! dziwie sie że jakiś facet was chce.

A Tobie co do tego że ktoś ma gdzieś kolczyka lub tatuaż bo nie za bardzo rozumiem? Ty nie chcesz to nie masz ale czemu się innych czepiasz i narzucasz im swoje zdanie jako jedyne sluszne? Wytlumacz mi proszę bo nie rozumiem?

Gość nieoszpecona
ja tylko napisałam swoje zdanie co o tym myśle a chyba mi wolno wyrażać opinie prawda?

Gość I warto
Nikt nikomu zdania nie narzuca. Ja też uważam, że robienie z siebie żałosnej podróby członka prymitywnego plemienia z dzikiej Afryki, nie jest w najlepszym guście. No, ale jeżeli ktoś lubi robić za prymitywa, to trudno... Zresztą po wcześniejszej wypowiedzi już widać, że prymityw to prawie standard

"wyglądacie ohydnie!! dziwie sie że jakiś facet was chce" wg mnie to jest obrażanie innych a nie wyrażanie swojego zdania na jakiś temat.

Gość nieoszpecona
no bo sie dziwie

Sama planuje zrobic sobie kolczyk w nosie i gdybym uwazała że to mnie oszpeci to bym nie robiła.Logiczne :O Znam kogos kto uważa że kolczyki w uszach szpecą...jęzęli autorka topiku ma kolczyki w uszach, to dlaczego sie tak oszpeciłaś????

Gość Już lepsze kolczyki
i tatuaże niż solarium i tipsy! :o

Gość ja marzę o tatuażu
podoba mi się ta ozdoba. Nie widzę w tym nic szczególnie gorszego od np. powszechnego farbowania włosów (w praktyce tak samo nieodwracalnego) albo właśnie kolczyków w uszach.

Gość tatuaż będę mieć...już mam
a ja mam tatuaż..i tipsy też :P:P....jestem oszpecona :D:D:D

Gość LiyahHaughton
małe delikatne tatuaże są ok, całe ciało wytatuowane nie wyglada ładnie, kolczyki w jezyku, nosie, wardze koszmar :O

Gość majciochy w grochy
dla jednych to szpetota dla innych cos pieknego. ja mam na ciele kilka tatuazy ( w tym jeden pokrywa 100% prawej reki od szyji za nadgarstek) , piercing tez lubie , paznokcie mam zadbane , zawsze ladnie pomalowane. chodze tez do solarium i lubie sie malowac. i to nie znaczy , ze jestem przez to szpetna. sa rozne gusta. najwazniejsze to sie dobrze czuc w swoim ciele:)

całe wytatuowane ciało też mi się nie podoba...i kolczyki w twarzy tez mi się nie widzą :P

dla jednych tatuaże czy kolczyki są odpychające dla innych wręcz przeciwnie. Dla jednych farbowanie włosów nakładanie tipsów i 2 kilogramów makijażu to też oszpecanie i też jest odpychające. Ludzie niech każdy zajmie się sobą zamiast obrażać gusta innych ludzi...

a i do solarium też chodzę :D majciochy w grochy---> chronisz czymś tatuaż w solarium czy nie? bo ja mam zamiar kupic sobie bloker bo boje sie ze tatuaz wyblaknie od promieni

Gość majciochy w grochy
ja mam w brwi , w nosie i pod ustami ( w lewym kaciku) calego ciala wytatuowanego nie mam , ale tatuaze mam dosc duzych rozmarow ... a tak w ogole to marzy mi sie studio .. moze kiedys :) A moj chlopak - ani jednego tatuazu , ani jednego kolczyka :P

Gość majciochy w grochy
tak , smaruje wszystkie tatuaze filtrem 50 , bo inaczej bledna ( tzn w miare gdy cialo robi sie ciemniejsze , tatuaze sa mniej widoczne) a tak to wszystko ladnie mi widac:)

Gość majciochy w grochy
aaa no i w jezyku mam kolczyk tez

najwazniejsze zeby kazdy dobrze sie czuł z własnym ciałem...

majciochy dziękuję za odpowiedz :)...też muszę kupić taki bloker...tylko na razie nie mogę chodzić na solarium bo mam jeszcze w miare świeży tatuaż....

Gość majciochy w grochy
i nie chodz na basen , az ci sie nie zagoi dobrze :)

jesli komus pasują kolczyki np.w brwi czy brodzie to fajnie to wygląda....ale np.moja szwagierka ma kolczyk w brwi i kompletnie jej to nie pasuje...

a po jakim czasie od zrobienia tatuażu zaczęłas chodzić na solarium?...jedni mówią żeby poczekać 3 tygodnie a inni że dwa miesiące...

Gość majciochy w grochy
o kochana.. ja ostatni tatuaz zrobilam 3 lata temu , a do solarium chodze dopiero od czerwcca :p ale na twoim miejscu poczekalabym do miesiaca , bo szkoda zepsuc sobie tatuaz:)

no własnie ja tez mysle ze lepiej poczekac o te dwa tygodnie nawet niz isc za szybko....a co przedstawia twój tatuaż ze jest taki duży?...

Gość a ja sama
ja uwazam ze subtelny tatuaz jest bardzo podniecajacy. kolczykow nie zniose gdzie ibndziej niz uszy ale tatuaz jest ok

Gość a ja sama
a solarium to juz szczyt tandety a szczegolnie latem. Pomaranczowe lale fujjj

ja nie opalam się na pomarańczowo tylko na brązowo...

Gość majciochy w grochy
1 - delfinek nad pepkiem ( prezent od siostry na 15 ur i moj pierwszy tatuaz) 2 - lewej na lopatce czarny tribal z roza w kolorze 3 - na lewej nodze zaczynajacy sie u palcy a konczacy sie prawie przy kolanie ( oplataja mi lydke takie jakies roslinki , kwiatuszki itd ) 4 - na ledzwiach czarny duzy tribal w ksztalcie motyla 5 - na piersiach 2 lapki( jakby odbicie lap kota) 6 - nad prawa pachwina inicialy mojego skarba 7 - na lewym przedramieniu "tylko bog moze mnie sadzic" po chinsku 8 - cala prawa reka to taka komplikacja.. sa walczace ze soba 2 smoki przy zachodzie slonca w wieeelkich plomieniach.., no nie wiem jak to opisac. moze pozniej wrzuce gdzies tego fotke.