Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka988

co mam o nim mysleć

Polecane posty

Gość lalka988

w marcu zaczęłam nową pracę i poznałam tam wspaniałego faceta- przynajniej tak mi sie wydawało. Bardzo mi się spodobał, ale że jestem nieśmiała konczyło sie na ukradkowych spojrzeniach z mojej strony , kilka tygodni temu zauważyłam że cos sie zmieniło w obojetnym dotad stosunku z jego strony. Zdarzało sie że łapałam go na tym, że długo mierzy mnie wzrokiem itp. Nawet koleżanka z działu powiedziała, że chyba mu się podobam. Zachęcona przez nią postanowiłam wczoraj zaprosić go na kawę. Z duszą na ramieniu podeszłam i po kilku minutach rozmowy o niczym zaproponowałam spotkanie. I wiecie co usłyszalam od niego? Ze z takimi grubymi pasztetami jak ja wstyd mu sie pokazywac a co dopiero umawiać:/ Myslalam ze zapadne się pod ziemię. Z tego wszystkiego wzielam na dzis urlop, mam ogromnego doła. Wcale nie uwazam sie za nieatrakcyjna-moze i mam 5 kilo nadwagi ale to nie tragedia. Kolezanka sądzi ze on tak zrobił ze strachu i niesmiałosci, wiec ma dylemat, dac sobie z nim spokoj czy dalej próbować?

no sorry, fajna koleżanka hehe, jak koleś jest nieśmiały to na pewno tak nie powie hahaha i do tego ze strachu Cię wyzwał? nie, to nie przejdzie...

Gość chyba raczej ze spływu
daj sobie spokój, na idiotów nie warto tracić czasu. takiego kolesia to tylko za*ebać.

Gość lalka988
nigdy bym sie nie spodziewala, ze on potrafi byc taki chamski, wydawal sie spokojnym milym facetem, moze jednak dac mu jeszcze szanse , moze mial wtedy zly dzien, juz sama nie wiwem co mam myslec...

On Cię tak poniżył, nic o Tobie nie wiedząc, a Ty sie jeszcze zastanawiasz??? Gdzie Twój kobiecy honor??? Kim on jest dla Ciebie? Tylko Ci sie podobał, że pokaz po sobie, że jego chamska okropna uwaga Cię dotknęła...Nawet jeśli mu sie nie podobałaś, to kulturalny i wartościowy facet nie spławiłby Cię w ten sposób....Co za cham!!!! Nie daj po sobie poznać, że to Cię dotknęło!!! Bądź pewna siebie i jeszcze ładniejsza i bardziej zadbana niż dotychczas.

Gość pińć tygodni
walnij sie, kurwa w łeb i to mocno:O Płaszczyc sie chcesz przed chamem?!

Gość Barafari
koleś Cię upokorzył a ty go jeszcze usprawiedliwiasz??? litości :/

Gość lalka988
dzieki za wasze rady,chyba wy macie racje a nie kolezanka. Moze wtedy chlopak pokazal jaki jest naprawde, Ale nic nie poradze ze moja samoocena spadla do zera, choc przedtem lubilam swoje cialo, sprobuje jakos udawac ze nic sie nie stalo ale ten tekst naprawde mnie zabolal

Gość Ottto
Przpraszam kolezanke "kupa smiechu" --a Ty chcesz jeszcze dac mu szanse tylko naprawde nie wiem na co????? ,pozdrawiam hahaha smieje sie z sytuacji jak ktos smial do kobiety w tak brzydki sposob "przemowic":(

No nie dziwie się, mnie też by zabolało...Szczególnie, że jesteś nieśmiała, a jednak zdobyłaś sie na odwagę, żeby zagadać, aja wiem co to znaczy...A ten gnój tak Cię potraktował 😠 I naprawdę, nie ma o kogo walczyć...Po takim zachowaniu najprzystojniejszy facet zbrzydł by w moich oczach...