Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na chwile

Dlaczego po rozwodzie ojciec przestaje kochac syna?

Polecane posty

Gość na chwile

Gość na chwile
Chcialabym sie dowiedziec co powoduje, ze ojciec odwraca sie od wlasnego- jedynego- dziecka... nie rozumiem...

Bo ojcowie kochaja matki a nie dzieci.Synek ma14lat a tatuś od ponad pół roku się nie odezwal.Mieszka jakies 200m dalej.To on na starośc będzie płakał bo dziecko już sie go wyrzekło:(

Gość na chwile
u mnie podobna sytuacja... nie sadze by moj eks kiedykolwiek mnie kochal... syna mamy naprawe wspanialego... eks tesciowie mieszkaja w poblizu- jakies 150m i tez zerwali z wnukiem kontakt, nadmienie, ze to nie jest patologiczna rodzina... bardzo mnie to boli- moje dziecko nie jest kochane

Gość nie przestaje - nigdy nie
kochał :O

Gość na chwile
zaczynam sie zastanawiac czy faceci naprawde potrafia kochac? wszyscy szaleli, gdy mlody sie narodzil... a teraz...

zależy od faceta. niektóre matki też nie kochają. ale przecież nie "porzucą", co by ludzie powiedzieli :-o

Gość na chwile
ten facet wydawal sie byc normalnym- wkoncu zaimponowal mi swoja przebojowoscia, pewnoscia siebie... zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje; nie raz nie dwa myslalam, ze jestem wyrodna matka- mialam dosc mlodego; ale za chwile zdawalam sobie sprawe, ze nie potrafie zyc bez tego dziecka... wlasciwie bedac juz tylko z dzieckiem zrozumialam czym jest milosc- chyba tylko do dziecka jest bezgraniczna i bezwarunkowa

Gość gość
Przyczyn takiego zachowania może być wiele. Dla niektorych ludzi była żona , były mąż to już nie rodzina a wraz z tym dziecko, które zostaję przy jedym rodzicu. Ma już nową żonę i dziecko w drodzę. Przelał nienawiść za nieudane małżeństwo na dziecko i matkę. Pewnie są jeszcze jakieś inne fobie, stereotypy, których ja nie znam.