Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym razem anonimowow

Zdradzam, a moj zwiazek nabral kolorow.

Polecane posty

Jestem z facetem od 3 lat i nasz zwiazek byl naprawde udany. Ale zaczelismy byc bardziej jak przyjaciele niz kochankowie. Owszem, uprawiamy wciaz seks, i to nawet niezly, ale niestety nie ma juz miedzy nami motylkow, drzenia serca, niepewnosci. Postanowilismy wiec dac soboe odpoczynek i zaczac wychodzic wiecej osobno, spotykac sie z innymi osobami itp. Na poczatku nikim nie bylam zainteresowana, ale niespodziewanie poznalam, nazwijmy go Tomkiem. Tomek jest we mnie wpatrzony jak w obrazek. Wie, ze mieszkam z kims, ale nie dopytuje sie. Spotkalam sie z nim dla zabawy, ale po kilku piwach zrobilo sie namietnie i wyladowalismy w lozku. Kochalismy sie powoli, namietnie, on calowal i glaskal cale moje cialo nie mogac sie nim nacieszyc, a tego mi wlasnie brakowalo, bo z chlopakiem seks to lubu-dubu, orgazm, spanie. Teraz spotykam sie z Tomkiem codziennie, on mnie glaszcze po twarzy, caluje w czolko, ciagle szuka mojego dotyku i mojej bliskosci. Przezywam z nim to, czego mi brakowalo w zwiazku, ale przy okazji coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze chce byc z moim chlopakiem! Porownuje go do Jacka i widze jak bardzo go kocham i jak bardzo wartosciowym jest czlowiekiem. Na dodatek on stal sie troche zazdrosny i tez zaczal duzo wychodzic nie wiem z kim, wiec z kolei ja zaczelam byc lekko zazdrosna, co bylo mi potrzebne. Nioe dopytujemy sie gdzie bylismy ani nic z tych rzeczy, zyjemy w najlepszej zgodzie, calujemy sie, kochamy, nasz zwiazek kwitnie, ale na boku zdradzamy. Ludzie, czy my jestesmy normalni?

Gość dramat i masakra
normą jest to na co się oboje zgadzacie:o dla mnie to usprawiedliwienie na pierdolenie

no wlasnie, tez mi sie tak wydaje. ale kurna, szczesliwa jestem.

Gość ja majka
wiesz co to i ja sie anonimowo wpisze jestem w nieco innej sytuacji ale tez jestem w stalym zwiazku jak najbardziej przykladnym,brakuje mi tylko tego czegoś co daje Ci ten Tomek:)... spotkalam kogos:dawna niespelnioną milość jest czuły,delikatny ,wiem,że chciałby wiecej ale ja nie moge choć nie powiem,że mnie nie pociaga,kurcze ale rozumiem Cie i w pewnym sensie nawet zadroszcze wlasnie tego czegoś,czego brakuje w zwiazku:)cholera jakie to wszystko skomplikowane...

Gość linoskoczek ma rację
nic dodać :-O

Gość faceci tez
ja znam faceta, któery mając udany związek sliczną żonę uroczą córkę zaczął się spotykać z jakąś lafiryndą w dodatku pozwolił na to aby jakaś szmata wtrącała się w jego życie i niszczyła rodzinę!! Gdy się zorientował było za późno.....jego żona wiedziała o wszystkim od jego kochanki dostała wszystko w najdrobniejszych szczegółach:zdjęcia, prezenty, e-maile itp. FACECI TO DOPIERO MAJA POKOPANE W GLOWACH

Gość imbirowa
jak kochasz swojego chłopaka, a brakuje Ci świeżości w związku, to postarajcie sie wspólnie to zmienić.

Gość mariolaaaaa1222
a ja zgadzam sie z wami dziewczyny. tez jestem w stalym zwiazku ale czasem lubie sie spotkac z bliskim przyjacilem i po prostu poprzytulac ale kocham swojego partnera

Gość nie tylko dziewczyny
:-o

Gość paralotnia
też tak mam jak u założycielki topiku :)

Gość do łatwych dziewczyn i kobiet
jakie wy jesteś łatwe kobity , łatwe proste i przewidywalne. A za dwa lata Tomek przestanie być atrakcyjny i wartościowy a seks z Tomkiem przestanie być taki namiętny i czuły. Ale nie szkodzi, skopo, jest na to metoda, bo zaczniesz znó wychodzić i poznasz, nazwijmy Go, Zenka. A ten Zenek, no cóż, On to dopiero będzi ena prawdę wartościowy i czuły, nie to co Tomek itd itd i tak szczęśliwie przeżyjesz swoje związki.

Gość jest tak chujowo
że nawet nie chce mi się logować , by zaczernić nick, spieerdalaj

Gość do łatwych
prawda kłuje? :P

Gość jest tak chujowo
to było do autorki

Gość no szczegolnie ze
sprawa sie rypnie w momencie kiedy Jacek sie skad dowie czegos wiecej i wyjdzie, ze owszem wychodzil czesciej, ale z kumplami abys byla zazdrosna, a kobity pewnie nawet zadnej nie poznal...i nie bedzie mogl Ci wybaczyc, ze najzwyczjniej go zdradzilas.