Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonniaa

Water Booster dr Brandt - kto stosuje? Jakie efekty?

Polecane posty

Gość sonniaa

Chciałam zapytać czy warto kupić to cudo, podobno kilka kropel rozpuszcza sie w wodzie i pije 2 razy dziennie. Są to antyoksydanty i kilka kropel daje 15 filizanek zielonej herbaty. Jakie są efekty? Czy ktoś juz to stosuje? Ja byłam wczoraj w Sephorze i prawie się skusiłam ale chciałam zasięgnąć opinii bo to kosztuje 175 zł.

Gość sonniaa
Nikt nie używa?

Gość też jestem ciekawa

Gość Former Frequent User
a to w Polskiej sephorze? myslałam, że dr brandt do kupienia tylko w USA

Gość sonniaa
Tak w polskiej ja w Poznaniu widziałam i polecały babki, dr brandt inne kosmetyki też sa w sephorze.

Gość też myślałam o kupnie
ale cholernie to drogie podobno najlepszy antyoksydanty to likopen (wyciąg z pomidora) oraz pycnogenol (wyciag z sosny) jak się kupi te suplementy w aptece to wyjdzie o wiele taniej, każdy za około 50 zł

Gość no nie wiem czy naprawdę
warto tak na zdrowy rozsądek to nie zaleca się dużo herbaty zielonej, najwyżej 2 filiżanki dziennie, bo kazda herbata, nawet ta \"najzdrowsza\" obciąża watrobę a tu niby sa same oksydanty, bez teiny jak w herbacie, tak? nie wiem czy to ma sens tyle kasy bulić, skoro teraz są w miarę tanie owoce i warzywa - z koleji jak bedziesz je dostarczac w naturalnych produktach, to organizm nie wchłonie ich z suplementu, czyli kasa (nie mała) w błoto, i czy wogóle taka dawka jest zdrowa na dłuższa metę? bo dobra reklama i marketing, że działają to już od dawna wiemy ;)

Gość no nie wiem czy naprawdę
*antyokzydanty miało być :D

Gość sonniaa
No sama nie wiem własnie ta cena mnie powstrzymuje ale tez przeraza ze to az 15 filizanek herbaty wiec nie wiem czy nie za duzo. A jakby polowe z tego stosowac to by bylo z 7 i na dluzej by wystarczyla ta buteleczka. Nie wiem - najlepiej by bylo poznac opinie innych ktorzy stosowali.

Gość marek15
ja stosuje efektów żadnych nie widze dla mnie to wyrzucenie pieniedzy w błoto jedyny plus o to ze jest berdzo wydajny na opakowaniu pisze ze stosowac raz dziennie a nie 2 jak tu czytam i odnosnie filizanek to jest to od 3 do 15 tak ze raczejbym obstawała za dolna granica a nie górna tych filizanek

Gość myślę że to chwyt marketingowy
co do tej cudownej herbaty zielonej.... zaczełam ją pić jakieś 12 lat temu gdy się zrobiła modna, liczyłam że dzięki temu nie będę się starzeć i dłużej zachowam urodę... gówno prawda jak porównuję moją cerę do twarzy koleżanek to nie widzę różnicy...nie palę, nie maluję się, nie smażę na solarce a wyglądam tak samo jak te które popełniają wszystkie możliwe grzechy przeciwko urodzie przestaję juz wierzyć w cud diety i oksydanty