Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urlopowiczka...

Lot do chorwacji! Pomocy

Polecane posty

Gość Urlopowiczka...

Mam pytanie...czy ktoś z Was leciał z z Polski do Splitu? Sądze że na pewno..szukam jakiegoś połączenia Kraków- Split ale średnio wiem gdzie szukać i jak znajduje to w cenach 1500 zł?? CZy tzn że nie ma nic taniej?? JEśli ktoś sie orientuje i ma chwile by pomóc mi poszukać to bardzo prosze o pomoc...:(

Gość Urlopowiczka...
Prosze pomózcie!!:(

Gość Urlopowiczka...
No prosze...znalazłam jakieś Skueurope..i niby powinny być loty z krakowa ale nie wiem czemu...nie moge znaleźć informacji o cenie i tak dalej

Gość spróbuj szukać na
skyscanner.pl

Gość spróbuj szukać na
sory, skyscanner.net

Gość spróbuj szukać na
są połączenia, ale z lądowaniem w dubrowniku, nie w Splicie

Ja leciałem z Birmingham w okolice Splitu. Prawie za darmo, niestety niezbyt wygodne warunki. jednak, było nie było renomowane linie lotnicze Royal Air Force :D

Gość Urlopowiczka...
A jak lądowałeś w Dubrovniku to ile płaciełeś wtedy za lot?

Ja nie lądowałem, ja kierowałem tym bombowcem. Ale chłopaki z przedziału desantowego lądowali pod Dubrovnikiem. I z tego co pamiętam zapłacili dość drogo... połowa kompanii zginęła przy lądowaniu :(

Gość buhahahahahaha
dobre :D:D:D

Gość olewajmy wulgarnych debili
Sky Europe nie lata już z krakowa Zaraz spróbuję poszukac jakichś rejsów, ale na pewno nie lata nic bezpośrednio...

Lot/Lufthansa: Lo397(Frankfurt) LH2468(Dubrovnik) 634Euro...

Mam lepiej, ale dużo zalezy od daty: LO227(Wiedeń) OU447(Dubrovnik) Jedynie 366Euro

Gość Urlopowiczka...
Tony Halik To jest nic wiesz....jakbyś przeżył to co ja w 1943:(( Otarłam sie o śmierć. Ale co to były za maszyny, wtedy sterowałam podajże Boeing C-75 Stratoliner Ja tu na poważnie pytam a Ty sobie żarty ze mnie robisz no wiesz, jak mozesz:P

www.momondo.com to strona z 99% europejscich linii

Gość Urlopowiczka...
Dzięki..jak jeszcze ktoś coś wie i moze pomóc to czekam...a zaraz spr na tej ostaniej stronie. Masakra...jak tak patrze to wydaje mi sie ze bardziej opłaca mi sie leciać do londynu a stamtąd do splitu:P

Gość norwegian
www.norwegian.no wawa-split ok 800-1000 PLN w obie strony, zależy od terminu sky europe latał z krakowa chyba w tamtym roku, teraz nie?...

Gość Urlopowiczka...
No właśnie już nie lata, gdzieś tam sie wynieśli z Polski. Zanalazłam jakas oferte promocyjną za 490 w jedną strone ale tylko w soboty...w sumie na każdej stronie teraz patrze co sie szuka o niej informują. A napisałam meila do tych "norvegian" :P Dzięki za pomoc...mam nadzieje że coś znajde. Ehh spłukałam sie na wakacje na sam pobyt, prawa jazdy i teraz musze szukac jakiegoś taniego transportu...:/

Gość norwegian
do norwegiana nie musisz pisac,możesz sama sprawdzic cenę na stronie i sobie zarezerwować -płatnosć karta kredytową. prościzna wybierasz polskie menu, potem skąd dokąd lecisz (tu z Warszawy do Spitu) i daty.... na maila nikt ci raczej nie odpowie kiedy chcesz leciec, jak nie wiesz jak napisz daty to ci sprawdze