Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latek

Jestem załamany...

Polecane posty

Gość 20latek

Odrzuciła mnie dlatego, że za bardzo jej na mnie zależy i boi, że się zakocha. Dodam, że ja mam 20 lat, a ona 32. Jestem tym załamany... Powiedziała, że bardzo długo nad tym myślała i jednak nie chce się ze mną spotkać.

Może uznała, że jesteś dla niej za młody i nie zapewnisz jej stabilnego związku.

Gość czytelniczkaaaa
Dobrze robi ta dziewczyna, chroni siebie. Potem porzuciłbyś ją i by cierpiała. Po co ma narażać się na pewne cierpienie? Lepiej nie dopuścić do zaangażowania się w związku bez perspektyw.

Gość 20latek
Z jednej strony ją rozumiem, ale z drugiej strony nie rozumiem dlaczego nie chce spróbować :( pisze mi, że z nikim tak nie gadała jak ze mną, tak emocjonalnie, że jestem wspaniałym facetem. Dlaczego z góry zakłada, że się zakocha? Powiedziałem jej, że najpierw się spotkamy, a potem będziemy mysleć co dalej. I jakby co to jej nie zostawię i będziemy się spotykać ze sobą. A ona na to, że nie wytrzymałaby gdybym zakochał się w innej ;/

Gość ja sie zakochalam w
20 latku, sama majac 28 :o cierpialam gdzies z tydxzien ale mi przeszlo byl cudowny ale niestaly bo nawet o mnie nie zawalczyl i bogu dzieki

Jesteś tak młody, że 32 letnia kobieta wie, że zakochasz się jeszcze nie raz... Może się boi, że w końcu znajdziesz młodszą, w końcu 12 lat to spora różnica wiekowa.

Gość 20latek
Ona się po prostu boi, że się zakocha, bo przez to gg już coś poczuła. Mieszkamy od siebie z 300 km, to nie jest blisko. Po prostu denerwuje mnie to, że z góry sobie coś zakłada i nie chce zaryzykować, spróbować... No ale to nie ode mnie zależy. Jeśli nie chce to nie zmuszę. Juz chyba w ogóle nie będziemy gadać, jaka pustka...

Gość w ciemnych lepiej ci
boi się ze zaangazuje się a ty ją rzucisz

Gość 20latek
Do dupy to wszystko jest :/ czuję taką bezsilność i złość... Nawet jeśli pojawi się na gg to i tak już lepiej nie będę dię odzywał. A tak było super, świetnie się gadało, do samego rana :( Po co ja chciałem tak dobrze wyjść? Mogłem zgrywać głupszego niż jestem i na pewno nie zaczęłaby tego brać tak emocjonalnie :((( Co mam robić? Czuję ogromną pustkę... Byłem tak nastawionty, że do niej pojadę, to miało być już za paręd dni :( A teraz mało, że nie pojadę to i nawet już nie mogę z nią gadać :(((((((((

Gość 20latek
Jest na gg, a ja siedzę na niewidocznym :(