Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka888

Co mam zrobic?? Pomozcie bardzo prosze!!!!

Polecane posty

Gość izka888

Moj chlopak lubi sie kochac w dupcie, ale ja niezbyt i mowie mu o tym , ale mu w dupcie jest lepiej sprawia mu to wieksza przyjemnosc, co mam zrobic zeby mu taka sama przyjemnosc sprawial seks w c*pke??

Gość to weź go oszczyj
skoro wali cie w tylek i mysli tylko o sobie,egoista

Gość JA TEZ WIEM
TEZ TO POLUB XD))

Gość Ja tez tak mialam
Nawilzacz jakis, wiecej go dawaj jak jakis dajesz, jesli nie dajesz to zacznij to pomaga Bardzo

Gość Wiem co mówie22
środki nawilzajace :P

Gość izka jestes zalosna
Co dzien wymyslasz jakies nowe g.wniane pytanie. Tobie to sie musi nudzic kobieto!!!!!!!!!!!! Najwyzszy czas zeby ktos w koncu przeoral ci d.upe naprawde i wtedy przestalabys sobie glupie zarty.

Gość Wiem co mówie22
Do izka jestes zalosna, kobieto kazdy ma jakies pytania bo nie wie wszystkiego , a po to jest kafeteria zeby zadawac roznego rodzaju pytania, wiec nie obrazaj tutaj ludzi, a jesli zazdroscisz komus czegos to po prostu nie powinnas udzielac sie w tych rozmowach.:)

Gość Izka jestes zalosna
Wiem co mowie22 i izka to ta sama osoba Kazdego dnia zadaje beznadziejnie glupie pytania a potem sama ich broni i udaje ze to niby na powaznie. DZiewczyny poczytajcie sobie tematy kilka dni w stecz. Znajdziecie tam rozne urojone ciaze, zaplodnienia przez odbyt i inne tego typu sprawy. IZKA IDZ SIE LECZ!!!!!

Gość Wiem co mówie22
To raczej Ty sie powinnas isc leczyc:|, zazdroscisz ludziom, albo nie umiesz im pomoc , a pozniej wymyslasz jakies historie ze niby dwie rozne osoby to jedna , moze psychiatra by Ci sie przydal co?? Bo to moze byc cos powaznego:P

Gość Izka jestes zalosna
Dzieczyna o nicku Boi sie to tez Izka. Zobaczcie sobie. Kobieta ma swira na punkcie odbytu!!!!!!!!!!!! Wiem co mowie:-) Daj sobie na luz. Jak jestes taka madra to czemu nie masz jakiegos normalnego zaczerninego nicku i jakiejkolwiek wiarygodnosci na tym forum. Ja jak sie wypowiadam w powaznych sprawach to uzywam zaczerninego niku. Dla prowokatorek nie bede go marnowac.

Gość Wiem co mówie22
Po prsotu zal mi Cie , tyle powiem , szkoda slow na Twoja osobe:), jesli nawet izka i boi sie to ta sama osoba, to sobie zobacz ze poruszyla ona dwa rozne tematy, a jesli ma problemy lub przyjemnosci z odbytem to nie zaden wstyd, kazdy ma problemy rozne i mowi tu o nich , wiec ona tez ma do tego prawo, szczerze to ja potepiam osoby na tym forum , ktore zazdroszcza badz obrazaja inne osoby :)

Gość Wiem co mówie22
A Ty do takich osob nalezysz :), potepiasz i obrazasz inne osoby , ktore potrzebuja pomocy ( rady) bo nie wiedza co zrobic...

Gość izka daj sobie na luz
Bo juz mi nawet nie chce sie z toba gadac.

dziewczyny spójrzcie same... zaczęło się od pytania Izki i nikt jej nie odpowiedział. Tylko się kłócicie. powagi dziewczynki.

Gość Problem w tym
ze izka ma pytania raz na godzine!!!! I caly czas zaczyna nowe zeby tylko przykuc uwage i prowokowac ludzi.

Gość Gucia00
HAha ale sie kłócicie, zamiast odp lasce na pytanie xD, jesli Ty tego nie lubisz to tego nie rob , albo stosuj jakiegokolwiek rodzaju nawilzenia ;))