Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamuśkaa

za rok startujemy!!rozpoczynamy staranie o brzdąca

Polecane posty

Gość przyszla mamuśkaa

hej dziewczyny!! za rok planujemy z moim ukochanym starania o maluszka.jesli sa jakies dziewczyny ,ktore tez zamierzaja za mniejwiecej rok rozpoczac starania zapraszam do siebie. wpolnie bedziemy mogly dzielic sie swoimi doswiadczeniami i odczuciami:)

Gość przyszla mamuśkaa
podnosze:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
no to moze za rok zakladaj topik?

Gość przyszla mamuśkaa
a moze mam ochote teraz jak nie pasuje to nie wchodz nie twoja sprawa:P

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
głupia cipo pewnie ze nie pasuje, mam prawo pisac co chce jak nie pasuje nie komentuj!!!

CZy to aby nie \"lekka\" przesada z tym tematem? Skąd wiesz że za rok woggóle będziesz chciala mieć dziecko, albo że jeszcze będziesz miala z kim je mieć? Rok to bardzo dużo czasu, różne rzeczy sie mogą wydarzyć....

Gość przyszła mamusko fajnie
że już o tym myslisz :) wylecz ząbki, bierz folik, zbadaj sobie txo i cytomegalię, zrob usg dopochwowe, cwicz :) wszystko to pomoze Ci za rok spokojnie zacząc starania :)

Gość za rok
autorko, ja tez juz mysle, ze od przyszlego roku chcialabym zaczac starania o drugiego szkraba:) moj maz tez juz o tym wspomina:) a ty bedziesz sie starac o pierwszego dzidziusia? pozdrawiam:):)

Gość za rok
dajcie już spokoj dziewczyny, przez te pol roku duzo mozna zrobic, a fajnie jest poplanowac z wyprzedzeniem :) ja juz w sklepach przegladam malutkie ubranka, nawet jak kupuje ciuszki zabawki i inne akcesoria dla starszej corki to staram sie kupowac uniwersalne zeby pozniej ewentualnemu chlopcu tez posluzyly ;)