Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klariska

JAK TO W KONCU JEST Z TYMI PLEMNIKAMI?

Polecane posty

Gość klariska

planuję zajśc w ciąże, ale za każdym razem jak plemniki spływają ze mnie po stosunku to nie moge się odpędzić od mysli, ze wszystko wypłyneło i nici z ciąży. A gorzej jest jak robię siusiu i sperma jeszcze szybciej spływa, faktycznie nic nie pozostaje w środku i nie pędzi tam gdzie powinno? a po drugietrzymanie nóg do góry zaraz po stosunku tez pomaga? tzn że kochając się na leząco mniejsza jest szansa zajścia w ciąże? nie nasmiewajcie się, ani nie traktujcie tego jako prowokacji, nie mam nikogo w otoczeniu realnym się spytać pozdrawiam

Z plemnikami to jest tak, że są cholernie szybkie :) Nie martw się, że wypływa z ciebie sperma, bo to zupełnie normalne, przecież nie ma gdzie się tam magazynować ;) Plemniczek i tak znajdzie drogę do jajeczka :) No chyba, że stosujesz pigułki antykoncepcyjne.

pewnie że to normalne :) ona zawsze wycieka ale wierz mi znajdzie się taki bohater co to odnajdzie właściwa drogę :P

przeciez ich sa miliony!!!!:):) a jesli chcesz zajsc w ciaze to wybierajcie takie pozycje gdzie prawo grawitacji w tym nie przeszkodzi:) np. od tylu (\"na pieska\") hehe:D