Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

NOIR ET ROUGE-gdzie można dostać w Łodzi?

Polecane posty

Gość w potrzebie

Mam do Was pytanie, mianowicie gdzie w Łodzi mogę dostać owe perfumy? Dopiero co się tu wprowadziłam i raczej nie bawiłoby mnie bieganie cały dzień za perfumami:/ Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź:) Pozdrawiam

Gość nie znam tych perfum
ale jak to jest jakaś dobra marka, to polecam się wybrać do sephory albo douglasa... najlepiej do galerii łódzkiej albo do manufaktury... możesz też spróbować w rossmanie, ale nie wiem, czy je tam dostaniesz... najlepiej jedź do galerii... tam masz wszystkie trzy sklepy... a jak nie, to próbuj w perfumeriach na piertynie... pozdrawiam

Gość w potrzebie
no tak zapomniałam dodać, że to perfumy Bi-es... więc stąd ten problem. To są damskie perfumy, a ja muszę je kupić do końca tego tygodnia - to prezent:/ Mam nadzieję, że się nie zamęczę. Nie są markowe, więc pewnie będę musiała oblecieć parę sklepów zanim je kupie.

Gość nie znam tych perfum
spróbuj w galerii.... tam masz największe prawdopodobieństwo, że znajdziesz... spróbuj w rossmanie, bo z tego co mi google powiedziało, to w typowych perfumeriach ich nie znajdziesz... a patrzyłaś w jakimś hipermarkecie? może tesco albo geant? tam też możesz znaleźć... spróbuj w galerii, tam masz rossmana i tesco (o ile nic się nie zmieniło, bo od roku nie ma mnie już w łodzi), a jak nie to możesz do geanta na radwańską podjechać.... i tam też spróbować... albo do jakiegoś carrefoura... możesz podskoczyć też do drogerii o nazwie "natura" tam też można jakieś perfumy znaleźć, ale czy dokładnie te, to nie wiem... powodzenia

Gość w potrzebie
bardzo dziękuję za pomoc:) życzę miłego wieczoru