kaminka.a 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Jak zbudowana jest pierś??? Czy powinny znajdować się w niej takie guzki wielkości 1/4 groszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość didididadadu Napisano Czerwiec 30, 2008 zbudowana jest ze zrazikow... czasami można wyczuć niewielkie zgrubienia, zalezy to też od fazy cyklu A co pierwszy raz je wyczułas badając je co miesiąc czy w ogóle pierwszy raz je dotknełas??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminka.a 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Nieee ja już je od dawna mam... W jednej i drugiej piersi mam to samo... :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość didididadadu Napisano Czerwiec 30, 2008 No to nie masz się co martwić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminka.a 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Uff... to dobrze :) Bo myślałam, ze to coś złego :( Popadłam w paranoję i codziennie się badam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość didididadadu Napisano Czerwiec 30, 2008 a ile masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminka.a 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość didididadadu Napisano Czerwiec 30, 2008 Ja myśle że skoro są to zmiany symetryczne i od dawna to taka ich uroda... jesli bardzo Cię to męczy martwi, to niech Cie uspokoi USG, nieinwazyjne badanie, a rozwieje Twoje wątpliwości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminka.a 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Poczytałam trochę wczoraj o tych zrazikach i jestem spokojniejsza. Jeszcze raz na leżąco się wczoraj przebadałam i faktycznie w obu piersiach są malutkie zgrubienia :) Przy następnej wizycie u ginekologa poproszę o usg :) Dzięki za pomoc :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach