Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _o_l_a

czy facet po 30 zaczeka na seks?

Polecane posty

Gość _o_l_a

w dziale "po 30-tce" mało kto się wypowiada, więc wklejam temat i tutaj. piszcie, jak to widzicie. jak Wy byście się zachowali. jeśli zna dziewczynę od kilku miesięcy i mówi, że mu na niej zależy? jej pod żadnym pozorem nie wolno zajść w ciążę (ze względów medycznych), więc woli w ogóle obejść się bez seksu przez parę miesięcy. a on ma swoje potrzeby. w dodatku już ze sobą spali, tylko że ona potem zrozumiała, że na razie nie chce. czy dojrzały facet zaczeka?

Gość nie jestem dojrzałym facetem
ale sądzę, że to zależy od faceta, nie od jego wieku. Aczkolwiek chyba facetowi po 30. łatwiej sie wstrzymać niż takiemu co ma 20 lat. Tak myślę. Zwłaszcza że już ze sobą spaliście. A możesz mu przecież zrobic loda i po krzyku:O

Gość Dop*****lam dziś każdemu
no właśnie są jeszcze inne formy okazywania uczuć więc o co chodzi

Gość lazura
wiesz mi sie wydaje że jak faktycznie mu na tobie zależy to powinien zaczekac a może faktycznie zrobisz mu loda i po klopocie skoro cie to tak męczy :)

Gość po 30 to już nie ma czasu
czekać na seks.

Obchodzić się bez seksu - niezły bezsens. Lepiej sie zabezpieczyć i nie ma problemu niż na kafe o tym pisać.... :/

jeśli mu zależy to powinien zaczekać.... ale jeśli Twoim powodem abstynencji jest tylko to żeby nie zajść w ciążę ...to przecież można się pieścić w sposoób zadawalający obie strony ...bez stosunku

faceci lubia lody:):) ja uwielbiam smietankowe...:):) mysle ze z 2 gałek wystarczy,powinien sie ucieszyc:):):) ps.jasne ze jezeli kocha i mu zalezy na tobie to zaczeka.

no dobra ja bym zaczekał jeśli bym wiedział że warto

nie sądzę, żeby długo czekał, tym bardziej, że z tego, co piszesz sytuacja jest dośc dziwna :O żeby nie zajśc w ciążę terzeba się po prostu zabiezpieczyć i tyle, a fakt, że ze sobą sypialiście i teraz zrozumiałaś, że jednak nie chcesz, jest dla mnie absurdalny. Zastanawiam się, jaka bzdura się za tym wszystkim kryje :D

Gość ludzie ludzie ale są sytuacje
gdzie z powodów zdrowotnych NIE MOŻNA się zabezpieczyć inaczej niż gumy:O A przecież to nie daje pewności. Jak ma sie wybór- stracić zdrowie albo powstrzymać się z seksem, to dla normalnego człowieka wydaje się on prosty... A co do seksu- to zależy od relacji. Jak jesteście parą, kochacie się- to każde z was poczeka. Ale tak chyba nie jest...

Gość pomidorki dobre
facet po 30 nie moze czekac bo pozniej za kika lat prostata:-P

Gość _o_l_a
właśnie tak jest, że ja nie mogę brać teraz pigułek. a prezerwatywa hmmm biorąc pod uwagę skutki, jakie wiązałyby się z ciążą, to za duże ryzyko. wcześniej poszliśmy ze sobą do łóżka zabezpieczając się właśnie prezerwatywą, ale dla mnie to był ogromny strach. po prostu rozsądniej jest tego nie robić w tej sytuacji. a o tym, czy się kochamy, to jeszcze nie można mówić, bo jesteśmy ze sobą bardzo krótko. stąd mój niepokój, czy zaczeka. wiem, że można oralnie, ale na to nie zawsze mam ochotę, no i nie wiem, czy to wystarczy. wiem, że on by się chciał kochać po prostu.

wszystko zależy od zaangażowania w związek może czekać ale nie musi

W sumie to też zależy od tego czy ma fajne koleżanki :D Może zaczeka tylko po co :)

Gość pozostaja jeszcze
plasterki anty, rownie skuteczne jak pigulki.

a moze załatwisz mu jakąś kolezanke na zastępstwo przez ten czas... skoro w gumie sie boisz, loda nie chcesz, anal odpada pewnie też, psa swojego mu nie oddasz...

Gość Mięta pieprzowa
"wiem, że można oralnie, ale na to nie zawsze mam ochotę" - na jego miejscu na 100% bym nie zaczekał :( zo za egoistycznem, durne dziewuszysko

Gość _o_l_a
plasterki nie wchodzą w grę z tego samego powodu co pigułki - nie mogę brać hormonów. nie wiem, czy ma fajne koleżanki, ale na pewno ma niejedną okazję, bo ma taką pracę, że ciągle jest poza domem. ale nie o to chodzi. ufam mu, że mnie nie zdradzi. pytanie, czy nie zostawi.

Gość fawrka
anal to obrzydliwe mnie tez taki kolega namawial ale sie nie zgodzilam ,a normalnie to mnie grzybica zarazil skurwiel

Gość Mięta pieprzowa
rany, kobieto. zaproponuj mu zamiast celibatu dotyk swoich rąk i ust. co za kretyński problem

Hahahahaha ufasz mu :D Koleś sobie własnej żony nie moze bzyknąć, jeździ służbowo a ty mu ufasz :D :D :D :D :D :D Gdzie ostatnio był ??? Piętro wyżej ?? :P

autorko - oczywiscie ja moglbym zaczekac kilka miesiecy bez stosunkow, jesli umililabys mi ten czas oralem... ale jesli tego nie lubisz, to niestety ale rozstalibysmy sie bardzo szybko... nie bede przeciez trzepał niemca przed lachonami z netu jak to mądrze ktos juz wyzej napisal - nie wypada

"anal to obrzydliwe mnie tez taki kolega namawial ale sie nie zgodzilam ,a normalnie to mnie grzybica zarazil sk**wiel" kwestia doboru partnera

Gość _o_l_a
wiesz, Marshall, to dobrze, że się pojawiłeś na tym topicu. dzięki wypowiedziom takiego idioty, doceniam bardziej mojego faceta.

Hehe o to też chodziło :D Jak mi się podoba ta Wasza naiwność.... Szybko by sie skończyła gdybyście jeździły na takie wyjazdy służbowe :D