Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billka

KOBIETKI!!!!! WY JUZ wiecie a ja nie,.... cy to moe ciaza wlasnie?

Polecane posty

Gość billka

wiem wiem. kupic test. kupilam. zero. null. nic. niby nie jestem a.... odbija mi sie wrecz szalenczo!! od kilu dobrych dni. tydzin moze. a jak juz cos zjem to masakra!!!! kochalam sie do konca bez zabezpieczenia ale... dopiuero co odstawilam tabletki cilest. wiec moze to przez to? niby jak sie bierze go dluga (4lata) to tak latwo sie nie zachodzi.. ale co organizm to inaczej. wiec... boli strasznie podbrzusze. w dzien w nocy. ciagle. odvija sie masakra. mdlosci... chce sie wymiotowac... anie mge. dopiero jak wypilam kawe to sie zmusilam jakos. slina dziwna. boze.. ja chce zeby byla ciaza ... bardzo chce. ale test zero. moze byl za male stezeni bo siusiu bylo ciut ciut i to nie rano. PODPOWIEDZCIE COS!!!! PLS.....

Gość idz na bete jak ci sie okres
bedzie ostro opoznial i bedziesz wiedziec nikt tutaj wrozka nie jest

Gość billka
A JA WROZKI NIE SZUKAM!!!!! potrzebuje opinni.... rady. i wiem ze dowiem sie z czasem ale moze choc troche dziewczyny ktre to przezyly badz teraz przezywaja moga cos powiedziec!!! po to jest chyba forum taaaak???????

Gość nivka
nie bo na forum nikt nie ma usg w oczach kobieto:o

Gość test negatywny idz na bete
te objawy ktore masz wcale nie musza swiadczyc o ciazy tym bardziej ze sie sama pewnie na ta ciaze wkrecasz

Gość billka
jezu... nivka kobieto... ja nie pytam o usg!!! PROSTE PYTANIE... CZY TO MOGA BYC OBJAWY CIAZY!!! tylko to mnie interesuje a tu odpowiadaja madrale usg i innych wrozkachj.. matko.. ludzie

Gość billka
test wcale nie mowie ze tak nie jest. bo chce bardzo. ale nigdy ta sie nie czulam i z takim nasileniem. to tyle. wiec czemu nie zapytac pan czy takie objawy mialy... skoro juz w ciazy sa tak? kto pyta nie bladzi

dziewczyno wiec ci odpowiadam po ludzku ze moga , ale nie musza a zeby miec pewnosc idz na bete i wtedy bedziesz wiedziala

ja np nie mialam zadnych objawow oprocz braku okresu i mdlosci ktore pojawily sie dopiero pod koniec 10 tyg a do tego czasu nic

Gość grryyyyyyyy
ja takich objawów nie mialam... Nie sądze zeby to były objawy ciązy - juz bardziej mi to wygląda na owulację

Gość grryyyyyyyy
bilka a kiedy odstawiłas tablety ?? Który to dzien cyklu??

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
? tZn kiedy mialas ostatnie krawienie z odstawienia?

Gość autorka wyparowala
:D po nastepny browar:D

Gość billka
nie po browar tylko sila wyzsza pt. komputer. wiec jestem 31po odstawieniu tabletek. generalnie jak bym je brala to terrtaz by byl okres. moze przez to to samopoczucie. organizm oszalal. ale z drugiej strony... to "odbijanie" jest takie nie naturalne. dziwne, w ogole dziwnie sie czuje...