Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz w blacku wystąpię

dlaczego niektóre kobiety o siebie nie dbają?

Polecane posty

na kafe wielu ludzi uzewnętrznia swe kompleksy, narzekają, ze są za niscy, za grubi, za chudzi, za mało inteligentni, za brzydcy.... narzekają, że nie mają powodzenia, ze faceci/kobiety wolą inne,,, ostatnio jeżdze do pracy autobusem i obserwuje zjawisko : "nie ma kobiet brzydkich, są zaniedbane" - i jest w tym bardzo duzo prawdy,,, np. dziś : dziewczyna, ok 20 lat, ubrana ładnie: spodnie, marynarka - dziewczyna nawet ładna ale.... miała wąsy! i jeszcez kilka długich (ok3cm!! ) włosków wyrastających własnie w okolicy ust - obrzydliwe!! i zastanawiałam sie czy ona tego nie widzi?? Wydaje mi sie, ze zaden mężczyzna nie marzy o pocałowaniu dziewczyny z wąsami!! Dlaczego nie zrobi z tym nic, wiele kobiet ma jakeś włoski na twarzy - ale są kremy, peseta/nozyczki! I pomyślalam, ze może taka kobietka żali sie na forum : dlaczego żaden facet nie zwraca na mnie uwagi?? I tu nie chodzi o to, ze nie liczy się wnętrze, bo ono sie liczy jak najbardziej, ale najczęsciej aby zaprezentować mężczyźnie swój umysl - kobieta najpierw prezentuje ciało - sila biologii...niestety. Nie trzeba mieć od razu ślicznej twarzy i super figury - ale ważne jest aby być zadbaną . I nie mówię o utlenieniu na maxa włosow i usmażeniu sue w solarium , ani o naklejeniu kilometrowych tipsów. :) Może sie mylę, moze ta dzieczyna byla w szcześliwym związku ale natchnęła mnie do takiej refleksji.:)

Gość Anna Bellarossa
to prawda:) Prezentują obwisłe stare ramiona. Kobieta powinna wiedzieć co ukryć a co pokazać;)

Gość a wiesz co
niektórym dziewczynom to wisi i to jest cudowne, poza tym każdemu podoba się co innego. Definicja zadbania też może u kazdego się róznić. może ten wąs był szalenie modnie podkręcony i przyciętny w figlany sposób? któż to wie

o tak - piękno rzecz względna ale wydaje mi sie , ze sa rzeczy, które mogą zdyskfalifikować kobiete w oczach meżczyzny :moim zdaniem wąs, zapach, włos pod pachą i kilka innych jeżeli niektórym babkom to wisi - to super , ze sie wyzwoliły spod jakiejśtam presji zastanowiłam sie tylko jak wiele kobiet z tego forum narzekających na swa urodę, fizyczność ma takie mankamenty..

Gość Ja tam i tam też
Moze po prostu nie przesiadują godzinami przed lusterkiem w poszukiwaniu włosków ? Ja natomiast zauwazyłam w komunikacji miejskiej ... szczególnie w upalne dni wentylowanie pach przez facetów. Podnoszą do góry te spoczone łapy. Wiekszość kobiet ma niestety swoje głowy na wysokości epicentrum WALENIA. Hmm tego smrodu nie da się nie wyczuć. Czasami ludzie odsuwają się, ale takie smrody od razu wykorzystują miejsce, aby i druga ręka poczuła luz. po cóż gorzej z innymi pasazerami.

nie chodzilo o przesiadywanie całymi wieczorami przed lusterkiem - ale nosić długię wąsy - nie wygląda to ładnie, to jest już zaniedbanie i to spore oczywiście dbanie o siebie dotyczy tez panow :)