Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma-rka

Czy z takim wynikiem dostane się na UWM?

Polecane posty

Gość ma-rka

Zdawałam podstawę, ale chcę studiować zaocznie. Polka- 70% Angol- 80% Biola-52% ustne: Angol- 80% Polak- 100%

Gość doradca zywieniowy
conajwyzej do wyborow miss geja sie dostaniesz

Gość Miśka007
to jes warminsko-mazurski tak? mysle ze jesli chodzi o zaoczne to masz duze szanse na dostanie sie. powodzenia ;)

Gość ma-rka
tak, warmińsko-mazurski

Gość petera faussa
ale wyniki - PORAŻKA !!!!!!!!!!! jak można być takim przygłupem i mieć taką małą wiedzę????

Gość Miśka007
ma-rka moim zdaniem powinnas sie dostać, zwlaszcza ze idziesz na zaoczne ;) a glupim gadaniem ze takie wyniki to porazka sie nie przejmuj bo niech nie wypowiada sie ktos kto nie zdawał ;) to teraz aby przezyc te nieszczesne rekrutacje, dostac sie i..mozna szykowac wyprawde na syudia ;)

Gość ma-rka
dzieki wielkie za pocieszenie :) spróbowac zawsze mozna nie?! ;)

Gość Miśka007
pewnie ze tak :) zastanawiam sie na uwm ale na dzienne, a tak to złozyłam na UW -kosmos ale moze moze sie dostane, UWr i na AON.. i teraz szukam czegos nizszego zeby pozniej sie nie okazało ze nigdzie sie nie dostałam :P

Gość ja powiem wam tak ze
podchodzilam do matury 10lat temu i jej nie zdalam z matmy, a polaka ledwo-ledwo:-O jestem na tyle zacofana, ze nawet nie wiedzilam, ze wyniki na wyższe uczelnie, podaje sie teraz w jakichś procentach:-O

Gość ja powiem wam tak ze
a ponadto mnie wszkole uczyli niemca a teraz wszyscy dookola doginają po angielsku i jak czlowiek chcialby se z kims pogadac, to kur...na, nie potrafi:-O a na kursy jezykowe, mnie nie stać:-O

Gość zaskooczona
ja miałam taK: polak 51% angol 57% hista 60 %.... zobaczymy co z tego wyniknie.... a planowałam na dzienne .... myslicie że sie uda?

j a pisalam jeszcze pdost i rozszerzona wcale mi dobrze nie poszlo i jakos tsudiuje jedne z trudniejszych kierunkow na polibudzie:classic_cool: :P

a nawet do matury z fizyki baba nie chciala mnie dopuscic bo nie chdozilam na lekcje :D

Gość zaskooczona
ja chce sie dostac na dzienne.... ale jak to bywa... nigdy nie jest tak jak sie chce.... ale pozyjemy zobaczymy.... mój chlopak znowu gada ze dostaje takiej samejhisterii jak przed matura ;P