Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

kobietki,jaka maszynka do golenia jest waszym zdaniem najlepsza-czy moze wszystk

Polecane posty

wszystkie sa takie same?bo zawsze uzywalam takich najzwyklejszych zeby w paczce jak najwiecej bylo,ale skoro jest tyle maszynek to pewnie jakies sa lepsze,jakie mozecie polecic zeby jak najdolkladniej golily nóżki

Gość taka.jedna///
gillette venus.. czy jakos tak. kosztuje ok 35zl ale jeden wklad starcza spokojnie na pol roku :) nie zacina, naprawde dobrze goli i jest abrdzo poreczna ;)

ja uzywam gilette tez rozowe ale takie tansze,zqpomnialam nazwy,jest z ruchoma glowka,taka sama wersja jest dla facetow ale niebieska i tez jej uzywam bo sa identyczne a niebieska nawet tansza jest.zamiast pianki zawsze mocno \"namydlam\" skore zelem pod prysznic i wtedy gole-u mnie to lepioej niz pianka sie sprawdza i podraznien nie mam

Gość natka888
Brakuje mi na rynku typowo kobiecych maszynek. Coś tam na półkach się znajdzie, ale co do jakości to one pozostawiają wiele do życzenia. Trochę szukałam czegoś lepszego w sieci i jedyne co udało mi się znaleźć to maszynki na stronie www.shave-lab.pl . Wczoraj przyszła od nich paczka i już zdążyłam przetestować. W sumie dobre, dokładne, a przy tym bardzo ładne, co dla kobiety jest zawsze ważne ;)) Nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodobają. Szczerze polecam wszystkim paniom, które też nie lubią maszynek z marketów!!!

Gość gość
stary temat ale polecam zgodnie z rekomendacja poprzedniczki. Nozyki rewelacyjne, szczególnie te biale PL6+ !