Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieluszki happy

Promocja na pieluszki happy

Polecane posty

Gość pieluszki happy

W Biedronce jest promocja nate pieluszki - 50 sztuk pieluszek junior za 26,99 + śliniak. Czy to dobra cena i czy dobre są te pieluszki?

Kupywalam je 4 lata temku dla mojego dziecka, jesli akurat nie kupywalam Pampers i bylam zadowolona z pieluszek happy. dziwie sie, ze cena tych pieluszek jest taka sama jak 4 lata temu. Happy nie sa moze tak dobre jak Pampers, ale maja fajne rzepy, sa wygodne dla dziecka i dobrze chlona wilgoc.

Gość pieluszki happy
Dziękuję za odpowiedź :) Cieszę się w takim razie, że dokanałam dobrego zakupu. Dodatkowo cieszy mnie fakt, że są te woreczki, w oryginalnym pampersie mi ich bardzo brakuje. Może innemamusie skorzystają :)

zalezy jaki rozmiar:) ale z tego co zauwazylam to promocje na pieluchy w Biedonce zawsze sie oplacaja:) a happy sa dobre

Gość oscypka
a ja z happy nie bylam zadowolona. mojej malej sie pupa po nich zaczela odparzac mimo ze pieluszke zmienialam do 2-3 h. jak zauwazylam sa one grube i nie przepuszczaja powietrza, dopiero z pampersami nie mam takich problemow.

Gość jaka butelka
ale najmniejsze pampersy sa od 3 do 6 kg a najmniejsze Happy sa od 2-5kg dobrze mowie? mam i takie i takie, boje sie ze ktores bedą za male..a do szpitala musze jakies wziąć

Ja prawie zawsze kupywalam Pampers dla syna ale jak kupilam happy to tez bylam bardzo z nich zadowolona, a synek czul sie w nich dobrze.

Gość oscypka
jaka butelka najmniejsze pampersy sa bodajze od 2 kg. a co do happy wiadac jednemu dziecku służą, a drugiemu nie. ja nie byłam z nich zadowolona bo są bardzo grube i o wiele gorzej chłoną wilgoć. ale to jest tylko moje zdanie

Pampersy chłoną najmniej moczu ze wszystkich pieluch. Tzn ze wszystkich tych znaczniejszych: Huggies, Happy, Tesco. Badali to dla federacji konsumentów. I to było z tego co pamiętam pół szklanki moczu mniej.

Gość lalalalalalalalalalalalalalala
tesco znaczniejsze? no niezle ;) ja bym tak nie powiedziala! jak dla mnie pampersy sa the best :D

U mnie w netto są wszystkie rozmiary Happy w tej samej cenie!!! Czyli w 27 zł.

Gość rabarka
ja lecę na happy już na trzeciej córce i nie narzekam a próbowałam chyba prawie wszystkiego, ja bym kupiła :)

Gość dejzi69
a co wasze dzieci sraja na potege,ze na kg te pieluchy kupujecie i na pormocjch?ak kogos stac na dziecko i urodizla to chyba ja stac teraz na pieluchy.

jak dla mnie happy nie są zle. sa tylko troche grube. my teraz uzywamy slip&play i są super :) slyszalam też dobre opinie o tych "cień" z lidla i musze sobie to sprawdzić bo juz wiem gdzie w moim mieście jest lidl :D:D:D

Gość dejzi69
super,kto ci mape kupil:)

Gość marta.dunin
Happy są teraz w promocji letniej w aptekach doz w specjalnym programie rabatowym "dla mamy i maleństwa", wystarczy wypełnić formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej lub w aptece i otrzymuje się kartę rabatową na pieluchy oraz kosmetyki pielęgnacyjne i leki dla dzieci. Można zaoszczędzić bardzo dużo w porównaniu z cenami w drogeriach i marketach.