Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daltonistka dziwna

pomozecie mi w wyborze koloru cieni do powiek?

Polecane posty

Gość daltonistka dziwna
up

hmm z tej pierwszej strony to odcienie nr 121, 122 a z drugiej stronki to 101. wedlug mnie, ale kazdy ma inny gust ;)

Gość lejdis-ka
zalezy jaki masz typ urody:) więc...

Gość daltonistka dziwna
jesli chodzi o typ mojej urody..... wlosy mam brazowe, troszke ciemniejsze, oczy koloru szaro-zielone, cera raczej jasna (ale nie biala jak corka mlynarza) z lekkim rozowym zabarwieniem (zwlaszcza policzki) i brazowymi piegami. brawi ciemne, rzesy tez (ale je i tak maluje czarnym tuszem)

Gość lejdis-ka
chodzi o to, czy jestes bardziej ciepła, czy zimna?:D moze wejdz sobie na jakas stronke i poczytaj, czy jestes zima, wiosna czy jak:) ja jestem lato/zime ale nie tak do konca;) trzeba trafic w punkt i balansowac na krawędzi:) chcesz rozjaśnic twarz, czy nie, masz małe oczka? no i czy na noc czy na dzien ten mejkap?:)

Gość daltonistka dziwna
zdecydowanie jestem latem (typ chlodny) oczy mam raczej duze, pare razy usluszalam komplement ze mam kocie oczy. chcialabym je jakos delikatnie i ladnie podkreslic, glownie zalezy mi na dziennym make up. a twarz.... hmmmm chcialabym jej troszke jakiegos blasku dodac, swiezosci

Gość mysle ze przy takich oczach
z tych pierwszych to 105 i takiego koloru sie trzymaj - podkresli dodatkowo kolor oczu, wiec bardziej brazy /wiekszy kontarst do zielono-szarych/ niz szarosci czy beze