Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

allojzetta

czy dostajecie jakies znaki od zmarlych?

Polecane posty

Wczoraj przeczytalam o zjawisku ADC (After Death Cominication) czyli komuniacji posmiertnej. Dowiedzialam sie ze czesto tak sie zdarza, ze jezeli umiera osoba z ktora bylo sie bardzo zwiazanym, to po smierci ona pojawia sie w snach, daje tzn znaki ostrzegawcze lub pomagajace podjac jakas decyzje. Czytalam wczoraj o tym na innym forum i wiele osob pisalo, ze tego doswiadczylo. myslicie, ze to mozliwe czy tylko to wyobraznia i tesknata tak dzialaja? A moze macie jakies doswiadczenia? Ja mialabym cos takiego do opowiedzenia, ale najpierw wy:))

Gość a dlaczego najpier my
może Ty coś napiszesz?

Mnie sie wydaje, ze jak umarl moj dziadek to dostalismy pare takich \"znakow\". Pierwsze takie byly bezposrednio zwiazane z jego smiercia a nastepne tuz po niej.

Gość mojkana
Zawsze przed przykrym wydarzeniem w moim życiu śni mi się babcia, z którą byłam bardzo związana. Nawetci, co nie wierzyli, teraz już wierzą. Wstaję rano, oznajmiam i za jakiś czas, zazwyczaj tego samego dnia lub następnego coś złego się przytrafia. Tak jest już od lat. Boję się tych snów. A ostatnio przeżywałam traumatyczna sytuacje w mojej rodzinie i przyśnił mu się tata, podawał mi rękę. Nigdy nie wyzbędę się tej wizji.