Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanulkaa

pytanie do kobiet które były lub są w ciąży

Polecane posty

Gość aanulkaa

Chciałam zapytać kiedy zaczeło Wam widać brzuszek, bo ja jestem w 11 tygodniu i mam już widoczny a nie przytyłam ani kilograma (nadal mam 50 kg)

Gość Emilia_Mamunia
Na poczatku ciąży się chudnie.. ale 11 tydzień.. hmm.. już troszke powinnaś przytyc ale to chyba indywidualna sprawa.

Jedna tyje,druga chudnie ....Tak to już bywa u każdej z nas inaczej. Ja tyłam jak potworek :P

Gość aanulkaa
oczywiście ze wiem ze kazda z nas jest inna ale to już 3 miesiąc brzuszek widc a waga nie rośnie lekarz powiedział ze powinnam przytyć ale niestety nie wychodzi mi to

A ciąża rozwija się prawidłowo??? Jeśli tak to nie masz co się martwić!

ja jestem w 11tc przytylam moze ze 2-3 kg a brzusio mam calkiem calkiem...jak w 5-6m :-P

Gość aanulkaa
lekarz twierdzi że jest wszystko dobrze i maleństwo rozwija się prawidłowo. Jak byłam ostatnio na USG (5tydzień) to powiedział tylko ze jest ok i że płód jest dosyć duży i nie wiadomo czy to nie 2, kazał zrobić badania i wyniki były ok teraz idę na wizytę dopiero w piątek i na USG przy okazji. nie biorę tylko witamin bo jestem uczulona na Vit C i boje sie że to może zaszkodzić mojemu maleństwu, chociaż lekarz twierdzi że nie

anulka ja tak jak Ty całe życie 50kgi do 3-go miesiąca nadal 50kg... teraz jesten w 5 prawie 6 miesiącu i ważę 53,5kg... wszystko jest w porządku, a lekarz mówi, że ja dużo nie przytyję :) Brzuchol widać :)

Gość aanulkaa
dziki a myślałam ze coś ze mną jest nie tak, ale tak szczerze mówiąc to i tak bede cały czas myslała o tym

Gość ja jestem w 13 tygodniu
i ważę 40 kg. Jak byłam na badaniach w 9tyg to wazylam 42kg. Mimo że dużo jem to i tak schudłam. A brzuszek mam juz spry jak na 3 miesiąc.

anulka ja jestem pod koniec 13 tygodnia i od początku ciąży przytylam 0,6 kg, podobno to jest właściwe, ja jem sporo tzn. tyle ile potrzebuję, normlanie tak jak przed ciążą, nawet nie mam ochoty na słodycze..... Podobno później tyje się prawidłowo ok. 0,5 kg tygodniowo...ale to chyba od 5 miesiąca.....więc się nie zamartwiaj....

a ty koleżanko co ważysz 40 kg to ile ty masz wzrostu, bo ogólnie bardzo malo ważysz....

Gość ja jestem w 13 tygodniu
160cm. Zawsze malo ważyłam. Max 47kg kiedyś. A jadłam zawsze sporo. Chyba taki mam organizm. Mam nadzieję, że niedlugo trochę przytyję. Pozdrawiam

Gość dulce.marta
Ja w dopiero w połowie 14 tygodnia przytyłam 1,5 kg.A potem to już było z górku :)

Gość aanulkaa
wiem o tym że nie powinnam sie martwić skoro lekarz mówi że maleństwo sie przwidlowo rozwija, ale ja tak nie umiem i myśle nadal . A mam 25 lat i nie umiem sobie tego przetłumaczyć

Ja w pierwszej ciąży bardzo dużo schudłam...20 kilo do 6-go m-ca, ale wyniki miałam dobre, synek rósł prawidłowo więc nie było powodów do zmartwień. Każdy organizm reaguje inaczej;)

Gość aanulkaa
nie wiem może wszystkie macie racje ze przesadzam z tym zamartwianiem sie ale ja zawsze zaduzo myslalam, najwazniejsze zeby maleństwo urodziło sie zdrowe. POZDRAWIAM wszystkie przyszłe mamy i życze szcześliwego rozwiązania