Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dygreysjna.

wyrzucenie Polski z UE

Polecane posty

Gość dygreysjna.

Moim zdaniem to będzie tak, że jak nie podpiszemy jednego, drugiego traktatu to Unia nas wywali. Wypunktują nam wszystkie braki, których nie wypełniliśmy przez 4 lata do dziś. Podobno jesteśmy najgorsi w całej uni. A nasze wojsko jest w iraku. Możemy się grzać jak dla nich. A ja nie chcę się zadawać ze słabeuszami i głupkami - to jeszcze gorsze. Normalne deby :(

Gość dygreysjna.
Nie chcę byc oczywiście czarnym prorokiem, ale cóz... taka jest Unia pinpoint i wio. Rosja nie jest w Uni to po co im Polska. teraz będą nas szantażować. przez nas mają drogą benzynę również. A też mają arabów u siebie. Ale biednych. Wy w ogóle jesteście tu wszyscy chorzy umysłowo. No ale unia was nie che leczyć. A szkoda. Może wtedy miałaby z was większy pożytek. A tak? kształcą was itp, rozwijają kulturalnie a może mieli dac na szpitale psychiatryczne zwłaszcza. Dlatego też ich nie lubię. Ale wolę ich od was. Za to PINPOINT. Moje ulubione słowo. Oni mają wszystko PINPOINT po polsku to jest "wyszczególnić". A wy jesteście jacyś tacy...Unia kocha wszystkie swoje dzieci - ale Polska to jest dziecko z downem. Dosłownie :(

Gość pan politolog
Moja droga, jak raz wejdziesz do Związku Socjalistycznych Republik vel UE to bez konfliktu zbrojnego ot tak, cię nie wypuszczą Więc głowa do góry, jeszcze długo zostaniemy w tym kołchozie :-(

Gość sdfdsffsdfsdf
UE ssie

Gość dygreysjna.
Ale oni nie są ZSRR. Poczytaj no se trochę historii kochany. A jak się wydawali takimi to już się skończyło. Eurodeputowana niemiecka po prostu mówi co jest i tyle. Tam są złe nastroje. Tam ludzie nie będą harować po to, żebyś Ty z tego brał. Z kolei rządy też się źle ustawiły w tej Uni bo mieli ludzi powysyłac w teren swoich. Tak to jest jak rządzą urzędniki z Brukseli. Oni mieli SWOICH urzędników powysyłać tutaj. Język international English i już by mieli. A tak mają wściekłość bo z Polski nie mają nic więcej prawie. :( To nie jest raczej ZSRR jak dla mnie. Może tak było 4 lata temu, ale nie teraz.

Gość dygreysjna.
Moim zdaniem głupio im nas atakować, ale najchętniej wykreślić. Swoją drogą oszustwa i machloje jakie tu są muszą być straszne skoro tak mówią. Resztę i tak by mieli bo tu się nikt ze sobą nie umie dogadać. każdy napuszony jak paw dosłownie. No to jak dojdą do wniosku, że swoje odciągną i bez Uni to was skreślą i tyle. I nie uważam by to były żarty.Ile można płacić za nic. Nie opłaca się i wio. Irlandia ich olała. To oni oleją was. Coś dziwnego?

Gość Wesolutka 40
dygreysjna... nie płacz dziewczynko, nie wykopią nas, nasz skansenik może im się przydać...Myślę, że to dobry pomysł na przyszłość... zrobić z Polski takie gospodarstwo agroturystyczne... dla metropolialnej Europy.

Gość dygreysjna.
Oni wolą się poopalać, rafę koralową, stateczki niż twoje gospodarstwo agroturystyczne. Sama se siana daj. Już ja ich znam. Ściągną z ciebie jedzenie i tyle ich obchodzi twoja szopa na wsi. Swoje upchną do supermarketów i mają cię w tyłku. Wybitny pech i tyle.

Gość Wesolutka 40
i jeszcze " Tam ludzie nie będą harować po to, żebyś Ty z tego brał"...może i Polacy kak, bo tambylcy to tam tylko pracują.... skarbie, Polacy odwalają gównianą robotę...

Gość dygreysjna.
I niech mnie coś jeśli nie mam racji. Tak to jest jak się bezmyślnie dokonuje czystki politycznej bo mafia musi mieć samochody. To benzyna w górę i tyle. Przepraszam czy coś jeszcze w Polsce pominęłam? No tak -samoloty... :(

Gość dygreysjna.
A ja nie jestem wesolutka bo to jest mój kraj a ja nie jestem downem. Ale jak tu wszyscy jeden na drugiego to jak ma być dobrze. i jedno wielkie oszukiwanie się wzajemne. I tyle mnie to wszystko obchodzi co sztuczne jedzenie z supermarketów. Zamiast promować swoje produkty to wy wszystko niszczycie, nawet jedzenie. Co za głupy :(

Gość dygreysjna.
Ja w Polsce też odwalam czarną robotę kolejny rok i co? I też musi być. I to ile lat. I ciągle źle, niedobrze, źle. Już kurwicy dostaję. Same mądrale. To sobie radźcie. Ameryka a Wielką Brytanią w 3 lata się pokłociła na zawsze. A teraz co- inaczej będzie? Czemu niby ma być inaczej?

Gość pan politolog
Moja droga, historia to jeden z moich koników. UE nie jest niczym wyjątkowym na tle innych zjednoczeń Europy, które miały wielokrotnie miejsce w przeszłości i skończyły się zawsze w swych skutkach fatalnie. UE moja droga tworzyli zachodni marksiści zafascynowani ZSRR. UE skończy tak jak ZSRR jest to tylko kwestia czasu....

Gość dygreysjna.
ten pan politolog to wariat. Unia Europejska powstała jako twór bogatych , mocnych zachodnich państw przeciw USA. Ty jesteś debem. To była Unia gospodarcza, żeby sie USA nie dać. I ta Unia wraca do korzeni swych obecnie, ale ty jesteś za głupi dla mnie i niedouczony :( Taka prawda...

Gość dygreysjna.
To była Unia ekonomiczna, GOSPODARCZA - nagle żebraków zczęli przyjmować. No niby żeby pomóc - jakaś Irlandia, poźniej Polska. teraz Bałkany. No ale Irlandia ma ich gdzieś. Hiszpanom coś dadzą jeszcze bo to duży kraj i się ich boją. Poza tym Irlandia nie będzie jedzenia sprowadzać z Niemiec jak pół Irlandii je z USA to drugie pół się dostosuje i koniec. A ty żyjesz w porównywalnym kraju? Po pierwsze wyspą nie jesteś. Zawsze spójrz w atlas zanim zaczniesz rozmawiać. :(

Gość dygreysjna.
Nie wiem czy tak do końca mam rację bo słyszałam, że ostatnio zaczęli do lasów tu dopłacać. No to co - czyżby lasy zamierzali wycinać? Nie wiem. Moim zdaniem lepiej by zrobili jakby nas skreślili - powód - kiepska pogoda nad morzem i tacy oni są. A do roboty mają polskich niewolników. Ale że do tych lasów zaczęli dopłacać to się mogą przejechać bo ich wszystkich nie wytną, ale musi im się widać opłacić. Pozdrawiam dygresyjnie...

Gość dygreysjna.
W sumie jednak mam rację w tym, że mieli w terenie swoich urzędników wprowadzać. Np. mnie. Fajną bym miała pracę. I ich ludzie mieli kontrolować kasę, całość po angielsku i już by było. I oni mieli zatrudnić kogo zatrudnić. Wtedy by takich strat nie mieli i wgląd we wszystko. Ale znowu by nie było sprawiedliwie jak znam życie. No ale 2012 coraz bliżej... jedyna pociecha. Haha - tak to jest jak się da urzędnikom władzę. Nie za dużo nigdy umieli wymyślić.

Gość dygreysjna.
i oni mieli decydować kogo zatrudnić. I by było - sprawdzisz się - zostajesz. Nie - spieprzaj. A nie tak jak jest tu. Jedno wielkie okradanie się :(

Gość dygreysjna.
okradanie się z dziada pradziada wieloletnie i normalna kpina. nie jest tak?

Gość dygreysjna.
:(

Gość nadajesz sie do jakiejs sekty
dygresyjna :)

Gość dygreysjna.
No złodzieje. kradniemy na pewno gorzej niż Araby i mają nas dawno w tyłku bo co tam jedna Polska. 38 milonów. W tydzień zrobią z nami porządek. Aż tak liczni nie jesteśmy. I tyle. Taki jest świat. Ciotami jesteśmy historycznie i tego też nie przeskoczymy. Ja osobiście pierdzielę Polskę - dała mi w dupę równo. A najbardziej po 1 maja 2004. Myślałam, że w psychiatryku się znajduję. Flagi na oknach. Banda wariatów. :(

Gość dygreysjna.
Ale ta Unia też na bakier z historią. Powinni kontrole zaostrzyć w urzędach w Polsce bo tu nie wygrają z bandą. Albo nas skreślą sami. 100 punktów na drzwiach świątyni opatrzności bożej i w tyłek nas pocałujcie. Jeszcze Niemcy.

Gość dygreysjna.
No nie chcę być czarnym prorokiem , ale co - jak się będziemy stawiać wprowadzą tu stan wojenny czy jakiś trybunał coś tam nas oskarżą. Oni tylko na to czekają. będzie drugi Irak i finito. Wojna błyskawiczna i tyle. hande hoch! Kto wie co oni wszyscy tam kombinują razem przecież.