Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelia miodownica

siedze w pracy i zasypiam

Polecane posty

Gość aurelia miodownica

pracy w cholere a mnie sie oczy zamykaja.... i zamykaja....i .....kawe trzeba wypic:)

Gość KONCERT QUEEN
ja też

Gość Winogronek przy Pupce
a mi sie nudzi z braku roboty- ciągle na zegarek patrze. Fajnie ze roboty nie mam ale tak mi nudno.Juz tyle durnych topików pozakładalam i nie rozwiają się. Nie mam co czytac, chyba znów jakis durny napisze, ale o czym?

Gość aurelia miodownica
hmm mysle ze kawa tez nie pomoze, trzeba zostawic robote na jutro i moze tez podyskutowac o jakis bzdetach

lepiej zrób dzis ,jytro bedziesz miała mniej pracy

Gość aurelia miodownica
hmm kiedy mi sie nie chce. poczekam do 15:30 lekko sciemniajac ze pracuje i moze zagram w jakas gierke niezobowiazujaca:) a topiki na tym forum , te co poniektore sa po prostu bardziej nudne niz te moje wywody:D

mi to nie cce sie grac tylko patrze czy ktos cos napisal.nudno.a co robisz w pracy?ja siedze przy kompie i czekam az klient zlozy zamówienie które potem realizuję.

Gość aurelia miodownica
a ja siedze i czekam az klient przyjdzie zebym mogla mu dac zapomoge. kurewsko nudna robota ale coz zrobic , robic cza;) a teraz to mam ochote na loda i truskawki z bita smietana. a do tego ten upal i brak klimy w pokoju no masakra, ale nie ma co narzekać, wypije tego red bulla moze odlece ;) hehe

zapomoge? to jakies biedaczyska z patologii przychodzą? to chyba nie pozna sie u ciebie w pracy bogatego męza:D u nas tez klimy niema bo poco? najlepiej oszczędzac na wszystkim.

Gość aurelia miodownica
Z nudów zaczełam puszczac ciche bąki - teraz wszystkie w pokoju badawczo patrzą na siebie z wyrzutem