Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdwed

jakie buty wyszczuplą grubą kostkę

Polecane posty

Gość dqdwed

mam taka budowe nog, ze mam nie zaciekawe kostki, takie masywniejsze, mimo, ze same łydki u gory mam szczupłe i zgrabne.,.., jedynie te kostki?jakie buty je optycznie wyszczuplą?kostko oczywiscie

Gość dqdwed
chodzi mi o buty eleganckie na obcasie

Gość dqdwed
tzn po wewnetrznej stronie nogi mam grubsze kostki

Gość dqdwed
a ja słuszałam, ze paseczke jeszcze skroci noge i tak nie mozna.. juz sama nie wiem, moze jakies zdjecie?

no to nie wiem... mi tez sie nie podobaja moje kostki i zauwazyłam, że paseczek w odpowiednim miejscu wyszczupla ją Nos buty na wysokim obcasie

Gość moje rady jaki wizazystki
Spodnie muszą być długie i rozszerzane -Nie noś spodni 3/4 i do kostek oraz wąskich -Spódnica w kształcie litery A ,im szersza spódnica tym nogi wydadzą się szczuplejsze -Wąskie spódnice podkreślą jedynie grube nogi -Nigdy nie noś butów z paskiem wokół kostek -Najlepsze buty to na słupku lub koturnie -Zrezygnuj ze szpilek -świetne bedą botki za kostkę lub do łydki-wyszczuplą i ukryją masywne nogi -Nie opasuj kostek żadnymi paskami -W lecie noś buty z odkrytymi palcami -Długość spódnicy wybierz do kolan,do połowy łydki podkreśli tylko masywne nogi -Legginsy nie są dla Ciebie