Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra w paski 11

plywanie na desce a forma/figura/miesnie

Polecane posty

Gość zebra w paski 11

wiem mniej wiecej co pracuje i jak np przy bieganiu czy rowerze, gdzie sie spala tluszcz nawiecej, ktore miesnie pracuja, ale jak to wyglada przy plywaniu na desce, np kitesurfing, widnsurfing czy sama deska??? pominmy juz tu \'wyciagajacy\' wplyw wody...

Gość lululaj
Zobaczysz jak sie tyłek poprawi ;)

Gość lululaj
Kite, oprócz miesni ud i posladków usprawnia jeszcze ręce i brzuch. wnidsurfing to głównie nogi i ręce. ogólnie surfing bardzo wyskunla sylwetke i chłopy na to lecą

Gość chewi
według mnie w ten sposób wyrobisz sobie mieśnie nóg, rąk i brzucha.

Gość lululaj
hehe, widziałam taką galerie gdzieś w sieci. galeria dziewczyn kite- a tam takie wysportowane dziewczyny... szczupłe, wesołe, opalone i szczęśliwie zmęczone (nie kojarzyć ;) pewnie ta galeria bardziej była po to by zachecić facetów, bo my się zaraz zaczynamy zastanawiać czy tam pasujemy, czy nie będzie kompromitacji. ale najważniejsze jest to, że wszysyc są tam w piankach ;)

Gość caco
a tam, czy musi chodzić o mięśnie? ważne, że tlum zazdroszczących Ci ludzi będzie Cie podziwiał i oglądał z plaży a Ty bedziesz sie czuła mimo wszystko wolna i nieskrempowana

Gość chewi
caco, przez takie wypowiedzi - kitesurferzy kojarzą się później ludziom z bogatą młodzieżą, typowymi lanserami. Ja chcę uprawiać ten sport ze względu na satysfakcję oraz poprawę kondycji. Wcale nie liczę na to, że ktoś będzie mnie podziwiał.