Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Acheeee

Dlaczego nic nie czuje?

Polecane posty

Gość Acheeee

Nic nie czuje pod czas seksu ze swoim chłopakiem Jesteśmy ze sobą 3 lata. Kochamy się bardzo często i byliśmy dla siebie pierwszymi. Jeżeli chodzi o seks to najpierw czuję ból, później przyzwyczajam się i nic nie czuję oprócz tego, że jest we mnie. Zero przyjemności, nic... Co może być przyczyną?

Gość Acheeee
Jemu jest dobrze :(

Gość kukulebanga
trudno czuc cos innego oprocz bolu podczas seksu, jesli w ogole Twoj partner cie nie podnieca..moze czas na zmiane faceta? Po co sie tak meczyc?

Gość mam tak samo jak ty25
Jestem mezatka od 6 lat, mamy dwoje dzieci i nigdy nie mialam orgazmu, nie czuje nic jak sie kochamy, dla mnie sex moglby nie istniec, nie mam z tego zadnej przyjemnosci, czemu tak sie dzieje ??

Gość Acheeee
Podnieca mnie i to bardzo, ale chodzi o to, że nie mam przyjemności z seksu :/ Oralny lux, ale klasyczny to porażka.

Gość Acheeee
Nie mam pojęcia...Może to tzw. niedopasowanie w łóżku ? :/

Gość Ty wiesz kto ja
A czy od początku tak było...? Czy może kiedyś coś czułaś... i pzrestałaś po czasie...?

Gość gfder
mam podobniue . TYlko ze mi nie chce stanac . Ewentualnie wystepuje niepelny wzwod i opada.

Gość gfder
ale kiedys tego nie było , byc moze seks sie nudzi . Wydaje mi sie ze sa waazniejsze rzeczy. Z jednej strony byc impotentem w wieku 26 lat nie jest dobrze , ale z drugiej jestem zadowolony , bo nie trace czasu i energii na seks .