Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie Indiany Jonesa

Niektóre rzeczy dozwolone są od 21 lat, a ja ide o krok dalej!

Polecane posty

Przykre że prawo jazdy dostają gówniarze którzy skończą naście lat (w zależności od kraju), przykre że ci sami gówniarze mogą kupować alkohol, chociaż wiadomo że po spożyciu i tak narobią niewyobrażalnych głupot :-0 Ale najbardziej przykro że gnoje mają nieograniczony dostęp do internetu :-0 Wiadomo że niewykonalne technicznie, a i dla żydowskiego lobby niewygodne byłoby ograniczenie dostępu do w/w poniżej 30 roku, ale mam taką cichą nadzieje że kiedyś się to stanie :-0 Jakieś karty chipowe wydawane jak dowody osobiste uprawniające do logowania sie w sieci po skończeniu 30 lat :classic_cool:

Nie, drogie dziecko :-P Ukończyłam jakieś 12 lat temu :-0

Poza tym zwracaj sie do mnie z szacunkiem gówniaro :-0 To po pierwsze :-P Po drugie celowo nie zabezpieczyłam nicka żeby swoją teze udowodnić :classic_cool:

Gość smutna prawda....
odwal sie stara purchawo

dalej prosze :classic_cool:

Gość smutna prawda....
a co to znaczy?

Gość Wiesia B
zgadzam się z Toba , droga Autorko. :) to przykre że gnojki teraz opanowały sieć i wypisuja żenujące bzdury :o to samo dotyczy prawa jazdy i alkoholu .... cóż, system rządów w Polsce nie jest idealny...(lekko mówiąc)

Gość chyba raczej ze spływu
świat po prostu się kończy.

Gość bebzon
System rządów w polsce to jest śmieszny. Jaki rząd, taki kraj i ludzie. Jedna wielka parodia.

Gość smutna prawda....
wkurwiacie sie bo juz jestescie stare prukwy i tyle cyce wam wisza szpary rozjechane a my mlodzi z zycia korzystamy

Gość smutna prawda....
alkohol TAK prawo jazdy TAK zgadzam sie ze za wczesnie sie na to pozwala ale co masz do internetu

Gość maninia
nie lubie Indiany Jonesa nja tez skonczyłam 30 lat 12 lat temu i uwazam,ze żenująca nie jest młodziez klikajaca wnecie ,ale osoby które w czasie wykonywania swoich obowiązków zawodowych przesiaduja na roznych forach i czatach.

13:25 smutna prawda.... między innymi to mam do internetu :-0

Gość diabeł od prady
ja jestem młoda, a i tak to co widzę w internecie przyprawia mnie o gęsią skórkę. smutna prawda - spójrz na to forum chociażby, patologia, teksty o obciąganiu, wyzywanie, nazywanie kobiet po trzydziestce starymi prukwami, to jest kurwa normalne twoim zdaniem? jeśli matka niektórych nie wychowała i szacunku nie nauczyła, to nie korzystajcie z rzeczy, które są ogólnie dostępne. jedno wielkie zgorszenie siejecie, aż wstyd.

akurat jestem w domu :-0 w pracy nie mam internetu :-0

Gość sama mam tez ponad 30
a powiedzcie gdzie można normalnie rozmawiać na jakimś Forum? Znacie takie dla dojrzałych emocjonalnie? Podajcie linka proszę.

Gość smutna prawda....
w necie ludzie sa wolni!!!! na ulicy w pracy w szkole szacunek ale tu moge sobie nazywac kazdego stara smierdzaca prukwa, nie podoba sie? to wypad :D

Gość maninia
nie lubie Indiany Jonesa nie miałam akurat Ciebie na myśli ale ogolnie napisałam,ze ludzie zamiast pracowac to klikaja na czatach,forach.A gdy zwroci sie uwage takiej osobie to od razu taka osoba znajduje wytłumaczenie,ze ma podzielna uwage.Tylko,ze przez ta podzielna uwage petenci musza czekac dniami aby cos załatwic. Młodziez jak to młodziez ,mzoe sie powygłupiac,ale zeby dorosli ludzie pisali rozne brednie oby tylko pisac to dopiero zenada

Gość bebzon
Popisuj się dalej, małolato, internet jest taki super!

Gość bebzon
puszczam pierdy na monitor

i teraz zacznie sie to o czym mówie :-0 dzieciaki zjadły obiad przygotowany przez mamusie i zamiast odreagować, spalić kalorie na świeżym powietrzu, będą wyżywać sie na klawiaturze :classic_cool: za kilka lat będą rodzicami i strzeż Panie ich dzieci ,bo oni sami już są przegrani :-0 żegnam

Gość niestety akurat nigdzie
mój syn nie widzial tak chlejacych - do nieprzytomnosci - studentow ponizej 21 jak na ( bardzo dobrym zresztą)uniwersytecie amerykanskm , gdzie picie w tym wieku jest zabronione, to byl wstrząs. Nie wspominajac, jak sie zapijają na 21 urodziny. To nie zakazy sa najwazniejsze (zwlaszcza ,ze zakazany owoc smakuje), tylko dbanie o morale od urodzenia. Jesli starsi zachowuja sie przyzwoicie, takie same beda ich dzieci. Nie mialam problemow ze swoimi dziecmi. ani przed ukonczeniem przez nich 21 ani po. A juz co do tego ma lobby zydowskie? - daruj... Na moralnosc moich dzieci nie mialo ona najmniejszego wplywu, zareczam...Czy jest dostep , czy nie - rozumny czlowiek sam wybiera z sensem.

O żydowskim lobby wspomniałam celowo :-0 Skoro Twój syn był w Stanach powinien dobrze wiedzieć kto rządzi mediami i komu najbardziej zależy na takich jak on :-0

Nazwiska Aarron, Sterllitz, Goldberg....................to tylko niektóre z tamtejszych imperiów medialnych :-0

Gość maninia
A Wy co,antysemici,ze zydzi Wam przeszkadzaja?

A i owszem :-0 Przyznaje sie do antysemityzmu :-0 sami sobie są winni :-0 nic tylko pieprzą o holokauście, a swoich grzechów nie widzą :-0

Gość sama mam tez ponad 30
a sadziłam,z e będą dwa fronty: atakujacych czyli potwierdzajacych tezę autorki drugi upominajacych że nie ejst tak źle. A tu co? Zwykła polska pyskówka.

ciekawe kiedy oni uklękną za Palestyne i zrobią rachunek sumienia :-0 chociażby symbolicznie jak nasz Kwachu w Jedwabnem? :-0

Gość maninia
nie lubie Indiany Jonesa cos mi sie wydaje,ze nie masz 42 lat.Piszesz jak małolata.

Gość maninia
nie lubie Indiany Jonesa a Kim Ty jestes aby kogos rozliczac.Najlepiej jak zaczneisz interesowac sie swoim zyciem i tak postepowac aby przez Ciewbie nie płakał nikt.Pilnuj swojej pupy niby 42 letnia kobieto