Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia20

czy podczas używania prezrrwatywy można zajść w ciąże.

Polecane posty

Gość ewunia20

chcę się dowiedzieć czy można zajść w ciąże podczas używania prezerwatywy.i jak sprawdzić czy się jest w ciąży.bez żadnych tam testow i bez ginekologa.

Gość pewne symptomy ciąży
bez testów i bez lekarza to poród :-O zaden środek antykoncepcyjny nie jest skuteczny stuproxcentowo prezerwatywa prawidłowo używana ma dobrą skuteczność

Gość ewunia20
tzn jaka pewność jest że można nie zajść w ciąże,jak rozpoznać że można być w ciąży minie prawie 3 tydzień, nie mam pojęcia

jeśli prezerwatywa nie zsunęła się , nie pękła, nie była uszkodzona jej działanie antykoncepcyjne jest zachowane:) a dlaczego nękają cię jakieś wątpliwości? podejrzewasz ciążę??

Gość a jak uzywasz tej
prezewatywy .... bawisz sie nia ..? ludzie za seks sie bierze a zdania po polsku sklecic nie potrafi !!!

Gość ewunia20
tak nekają wotpliwośći miałam okres tylko 3/ czasami żle sie czuje bóle brzucha.nie wiem co myśleć

Gość prezerwatywa nie daje
100% pewności bo w trakcie stosunku może się zsunąć, pęknąć lub może być w niej jakaś dziura. Ale jestli podczas stosunku wszystko było w porządku to nie ma mowy o ciąży

Gość ewunia20
czy można już po 3 tygodniach sie dowiedzieć/jaki wtedy brzuch sie robi widać już czy nie.

DZIECKO! po trzech tygodniach jeśli byłabyś w ciąży to płód byłby wielkości... nie przychodzi mi nic do głowy, ale nawet mniejszy niż rodzynka! ale osobiście wątpie że jesteś w ciąży. jeślei niec z prezerwatywą się nie stało - tzn. nie pękła, nie zsunęła się, nie była uszkodzona ani przeterminowana - to niby jak plemniki miałyby się przedostać? i dostałaś okres -wiem, to nie jest 100%-owe potwierdzenie - ale przemiawia to za tym że dzidziusia nie ma. weź ty się za siebie, poczytaj coś o antykoncepcji, cyklu kobiety, a potem idz do łóżka :/

a jak mozna się dowiedzieć o ciąży? test. jesli nie chcesz iść do ginekologa. bo jak inaczej? zajrzysz sobie do brzucha? test parę złotych kosztuje, w kazdej aptece. a jesli nie chcesz tak to dowiesz się za 9 miesiecy - jesli nie będziesz leżeć na porodówce to nie jesteś w ciąży...

Gość ewunia20
a powodem jest to jem za kilka osób w srodku nocy wstaje i robie cos do jedzenia/mam takie wrażenia a że przez tydzień miałąm mdłości i it. co chwile latam do ubiakcji siusiu.

no ok, faktycznie. tyle ze nie mam pojecia jak szybko takie objawy wystepują. najlepiej jakby jakas mama się odezwała...

pierwszym objawem ciazy jest brak okresu. nastepne wystepuja dopiero w 6 tygodniu NIE WCZESNIEJ!

Gość ewunia20
to wasze gadanie mam gdzieś widzzejak brzuszek rośnie piersi coraz wieksze nie trzeba waszej głupiej gadki/

Gość no to jesteś w ciąży
i się ciesz ! Taaak brzuch rośnie już od pierwszej sekundy ciąży o trzy rozmiary, a cycki o 5. Bawi cię to?

Gość ewunia20
nie mam czego się cieszyć/bo jeżeli to prawda to wyjdzie ze moge byc w 3 miesiacu nie chce tego.

Gość kasiula2000
To jesli to juz moze byc 3 miesiac to idz po test do apteki najlepiej i sie sama przekonaj...

Gość ldldldldld
No brzuch to ci rośnie, skoro tyle wpieprzasz.

Gość ewunia20
tak jestem osoba bardzo szczupła dbam o linie dziwne żyeby nie było widać co niee.