Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 spokoju mi to nie daje :O głupia sytuacja... nic nie kupiłam a piszczało ostatnio nie wchodzę do sklepów bo obciach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Pasek wisi na kółkach metalowych... ? No i nie opisałaś pisku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 :D to dlaczego nie wszędzie piszczy? ochroniarz w empiku powiedziała że to może być karta miejska :O a chciałam książkę kupić weszłam i wyszłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 A bramki piszczą.. widzisz to jest praykład jak nie należy zadawać pytań. :P Może jakiś element sie elektryzuje tak że te bramki na to reagują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Ja kiedyś miałem taki plecak.. nawet jak był pusty do niektóre bramki na niego reagowały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 :O weszłam do Zary w klapkach które kupiłam u nich rok temu i zapiszczało a baba pyta ma pani paragon? a ja: jasne noszę przy sobie stare paragony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pudli 0 Napisano Lipiec 6, 2008 wyjmij wibrator z torby albo chociaz baterie z wibratora. nie bedzie piszczeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Zapiszczało przy wejsciu a ona o paragon pyta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 tak :D kretynka :P ale w sumie to jest jakiś sposób do sklepów nie chodzę ze strachu :O pieniądze oszczędzam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rutatoja 0 Napisano Lipiec 6, 2008 kretynów trzeba załatwiać tupetem. Też mi się to ze dwa razy zdarzyło, i jeszcze zrobiłam awanturę, że bramki mają zepsute, narażają klientów na stres i przykrości i że to się do tefauenu nadaje ;) Gorzej, bo mi hamulce coś piszczą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Lepiej jak piszczą (hamulce) jak by miały puszczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 mnie w kościach piszczy :O trzeszczy :O i w ogóle się sypię chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Widziałem fotke nie wyglądasz jak bys miała się sypać. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 pozory mylą :O:P zresztą ja na tej fotce wyszłam zaskakująco korzystnie czy już wysłałeś swoją? bo nie zaglądałam na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rutatoja 0 Napisano Lipiec 6, 2008 puszczają też, niestety, zwłaszcza gdy smaruję whiskaczem ze sprajtem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 Rutatoja :D Myrevin ;) zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :P jakoś tak z brodą, wąsami i znacznie starszego... fajnie wyglądasz piesek cudo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Nie lubię zarostu.. :) Piesek to suczka, pudelek szefowej.. przepadam za nim z wzajemnością .. Choć jedna suka mnie lubi.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Szefowa też to zauważyła bo to ona mi tą fotkę strzeliła. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arava 0 Napisano Lipiec 6, 2008 A nie wkleił się tam gdzieś kawałek jakiegoś zabezpieczenia? Mnie tak piszczał kod od jakiegoś kremu zapodziany w podszewce.Przejrzyj dokładnie. A to torbiszcze od płaszczydła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rutatoja 0 Napisano Lipiec 6, 2008 sory, że się wtranżalam, ale jak słyszę pudelek to mi się przypomina Pusia z "Kogla-mogla" i jej właścicielka...mój najlepszy przyjaciel załatwia pudelki jednym machnieciem łapy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 Arava :D pamiętasz moje płaszczydło??? ;) muszę jutro przy dziennym świetle przejrzeć wnętrze torbiszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frrr 0 Napisano Lipiec 6, 2008 u mnie jeden kolega nazywa sie Torba......ale jego stara nie piszczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wąż od pralki Napisano Lipiec 6, 2008 pasek magnetyczny gdzieś wklejony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 7, 2008 obejrzałam wnętrzności i wyciągnęłam wnioski po jaką cholerę noszę tyle niepotrzebnych szpargałów? i mnie potem kręgosłup boli :O niestety, żadnego luźnego ani przyklejonego rzekomego paska nie namierzyłam... moze to jakiś kosmetyk mi piszczy? czy mam zerwać wszystkie paski kodowe ze wszystkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Po co ze wszystkiego ? Ja bym gdzieś gdzie piszczy bramka sprawdził co dokładnie piszczy. Po namyśle... no tak ja nie noszę torebki.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 7, 2008 :D wybiorę się dziś na duze zakupu do Leklerka tam nie piszczę :P moze nawet zmienię torbę...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle 0 Napisano Lipiec 7, 2008 U mnie piszczał telefon :D:D:D ale nie poddałam się i nie przestałam robić zakupów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Luska.. do czego jest ten link w twojej stopce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach