Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 21

Dlaczemu facetow podniecaja tylko puste wypacykowane lalunie barbie

Polecane posty

a nie zwracaja uwagi na prawdziwe naturalne kobiece dziewczyny ? Przeciez plastik jest tandetny jak mozna sie slinic na widok czegos takiego :-o A naturalne dziewczyny chodza po tym swiecie i sa niezauwazane przez facetow :-o teraz pytanie kto tu zawinil, bo na pewno nie te dziewczyny na ktorych nie zwracaja uwagi :-o

kompleksy to masz ty idioto nazywajac kobieco zbudowane dziewczyny slonicami :-o obys na zawsze byl sam ty szowinistyczna swinio :-o

Gość szczupła i naturalna
a ja jestem szczupła i naturalna i co Ty na to

Gość nie-okrąglutka
Dziewczyno usmiechnij sie i przestan sobie zawracac tym glowe,naprawde chcialabyś slyszeć za swoimi plecami komenatrze typu : ale dupa,ale towar,ale bym ją...-bo takie zazwyczaj lecą pod ich adresem :O Wiec już wiesz,czemu na nie lecą!Ale nie wszyscy ,niektórzy cenią naturalne ,normlane dziewczyny...tylko troche uśmiechu,bo jak bedziesz wiecznie zkwaszona to raczej nie ma mowy!Bądz sobą. Tyle.

Gość popierdolilo cie
dlaczemu?! a DLATEMU ze jestes tak glupia ze nawet pisac nie potrafisz poprawnie, grubasko.....schudnij to pogadamy,dlaczego facet ma sie kochac w grubaskach 'naturalnych' skoro ma sliczne dziewczyny, ktore sa naprawde naturalne i do tego ze sliczna figurka...grubasica;)

niektórych mężczyzn podniecaja takie kobiety jak Ty... konkretnie chodzi mi o harpunników, ktorym polowanie na wieloryby dostarcza mase adrenaliny i podniecnie właśnie :P

Gość nie-okrąglutka
No to jesli któraś chce takie rzeczy słyszeć-to spoko- to i cieszę się,że komuś w tym momencie pojechałam...Dla mnie to taki troszkę brak szacunku do siebie. Ale każdy patrzy na to inaczej,jego problem.

Gość Sratatatata
Droga autorko,mylisz sie.Za takimi pustakami uganiaja sie tylko tak samo puste i prozne keniska,latajace po dyskach,wozacych sie przerobionymi maluchami lub (ci bogaci) czerwonymi ferari ,myslac ze jak dodadza gazu i spala gume to kazda na niego poleci :P Palacy sie na solarce,operacje plastyczne,samoopalacz na pysku i cala tubka zelu na lepetynie :P A do tego czajnik zamiast lepetyny-sama woda chlupocze :D(hehe chyba po to ta masa zelu zeby nie parowala na sloncu hahaha :D ). Wiekszosc facetow woli naturalne dziewczyny ,ale niestety dla Ciebie ,szczuple ,chociaz sa i tacy co lubia pulchne i pyzate dziewczyny np moj braciszek ,wiec sie nie doluj :P No ale skoro dla Ciebie wszyscy mezczyzni to plastikowe chloptasie ktorych widujesz na dyskach ,co we lbach maja zwiazek chloru i wodoru to gratulacje :D Dziewczyno,dresiarze i keniska to nie sa odpowiednie materialy na meza a nawet chlopaka.Wiec daj sobie spokoj...:P :(

Gość nie-okrąglutka
a ty autorko, jak sie ubierasz/wyglądasz?bo moze nie musisz byc wypicowaną lalą,zeby sie za Tobą oglądali,ale podstawa to dbać o siebie-czystość schludność, jakieś fajne ciuszki-nie mowie,o tych rózowych-złotych,ale w sklepach każdy znajdzie coś dla siebie,zadbane wlosy,paznokcie...to już dużo. A z tym "okrągultka"...to wiesz...ja tez kiedyś bylam...i sobie wmawialam ze faceci takie lubią i sra ta ta ta ....niestety trzeba wziąc sie za siebie i schudnąc, ja super się teraz czuje:D

nastepna okrogla ktora mysli ze 20kg nadwagi jest ok... ja nie mam figury modelki, waze 65kg przy 169 a juz z kolnejnym sie kreci bajera:P ja nie widze zadnego problemu w mojej figurze i to jest chyba to.. cialo nie robi z ciebie kobiecej babki, tak samo jak macica nie robi cie kobieta..

Gość Sratatatata
A i nie bierz do siebie komentarzy ,typu "kaszalot","grubaska" itd.Uwierz ze sa naprawde faceci ktorzy lubia okragle dziewczyny.Mam wiele puszystych kolezanek i kazda z nich ma przystojnego i normalnego chlopaka.Wystarczy tylko o siebie zadbac,ladnie sie ubrac i byc wygadanym i pewnym siebie :) A z reszta zawsze mozesz schudnac :) A ci co tak Cie obrazaja i gnebia,ciekawa jestem jak beda wygladali jak beda zarli,lezeli do gory dupa i zadzierali brody hehe :D

no co drugi wozi sie ferrari...:P eh po co takie topiki zakladac? schudnij kobieto ja schudlam 9kg i sie czuje o wiele lepiej:)

Gość Nawet Fajna Mamuśka
to normalne że jak dziewczyna jest szczupła, ladna, to każda gruba wredota patrzy z zazdrością i jak jest się piękną i zgrabną, a do tego jak ja ma ciemną karnację to się jest pustą lalą, nie raz słyszałam za plecami komentarze grubych dziewczyn, patrzcie, ma małe dziecko a taka szczupła pewnie się odsysala, żal im dupę ściska ,że wyglądam po ciąży 100 razy lepiej niż one. Czy to z nadmiaru kilogramów tyle zawiści?

chyba tak zazdrosc z tego ze ty ejstes ladna a one nie ja nie jestem pieknoscia ale sie tym nei zadreczam! trzeba zaakceptowac siebei a nie narzekac caly czas:o

puszysta to jest kobieta z lekką nadwagą... a takie tematy tworzą kobiety majace 168 cm wzrostu i wazace 85 kg

a rusz dupe, mniej jedz i od razu waga spadnie i nie zadne diety cud ze w tydzien 10kg ubywa pracowalas na ta wage cale zycie wiec daj troche czasu zeby to zgubic!!

Gość Sratatatata
fajna madchen z tymi ferarri nie bierz doslownie :P Ale jest wielu pustakow z planelowej subkultury,majacych dzianych rodzicow ,ktorzy kochanemu synciowi zafunduja wszystko :D A z reszta,malo takich ?! :D

komiczne - ale wlasnie dziewczyna przy tych wymiarach co piszesz jest wlasnie puszysta !!! wiec nie rozumiem o co ci chodzi :-o obrazasz takie dziewczyny i to jest nieladne :-(

wiem o co ci chodzilo:) na mnie tacy faceci nie dzialaja pamietam raz szlam i koles jechal, zawrocil i jakies 15metrow dalej stanal i zaczal dach otwierac w samochodzie i muzyke glosno wlaczyc przeszlam nawet na niego nie spogladajac:P jesli facet ma tyle do zaoferowania to ja dziekuje:)

Gość rafal www
fajna madchen -- ale ty brzydka jestes -widzialem ci na NK

Gość Sratatatata
Nawet Fajna Mamuśka widze ze masz wiele zawisci do grubiutkich dziewczyn :D Chyba w zyciu musialas niezle pocierpiec przez takie osoby :P Masz w sobie tyle jadu i zlosci,ze dajesz wrazenie strasznie skrzywdzonej przez los :P :) Moze grubaski kiedys przesladowaly cie w szkole?Moze jakas odbila ci chlopaka? :P :D Hmmm w zyciu roznie bywa :D Z reszta pogadamy za 20 lat jak z lenistwa i dobrobytu upasiesz sadlo ,ze ledwo zmiescisz sie w tramwaju hahaha :D Nie rozumiem jak mozna kogos obrazac za to ze jest gruby?!Ja jestem bardzo szczupla i w zyciu nie mialam jakiegos urazu do kogos tezszego ode mnie :P

Gość sylwia---1
nie jest brzydka co ty pleciesz -tylko te wlosy dziwne

e tam dziwne mi sie podobaja:) wole takie niz dlugie ktore sa nudne:P a co do nicku autorki czemu grube osoby zawsze sie upieraja ze sa takie fajne, wesole, itp? ja coraz bardziej sie przekonuje ze takei osoby maja pretensje do wszystkich za swoje cialo:o ze nikt ich nie chce.. a moze problem nie tkwi w figurze tylko charakterze?

Nie mam zdjecia ale powiem otwarcie. Mam 153 cm i waze 69 kg mam krotkie wlosy blond i zielone oczy a do tego piersi 85 A. Zdaje sobie sprawe ze nie jestem idealna, ale to nie powod aby mezczyzni mna gardzili prawda ? :-o

Gość Nawet Fajna Mamuśka
ludzie zawsze oceniani sa po okładce, jak jest ładna to na pewno głupia,ale mnie osobiście nie rusza to co inni o mnie mówią, mam swoje sprawy, wykształcenie, pracę, rodzinę, jestem szczęśliwa i ładna i to mi wystarczy.

a jesli o podnieceniu mowa to czy ciebie autorko podniecaja grubi faceci ktorym sie tluszcz wylewa? oczywiscie ze nie..