Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Czy mogę to zgłosić na policję?

Polecane posty

Jest tak.Wychowywałam się z córką mojej przyszywanej cioci. Ona jest ode mnie młodsza, ma niecałe 15 lat. Powiedziała mamie, że jedzie do siostry ciotecznej 19 km od naszej miejscowości. Niestety nie dotarła tam.. Od soboty niewiadomo gdzie jest. Matka zbytnio się nie przejęła. Nie wzięła telefonu, co najlepsze - usunęla konto na nk, fotce, swoje gg - co jest dla mnie dziwne... Mam pytanie: czy jesli matka do tej pory nie powiadomiła policji (ona ma 14 lat!!) to mogę zrobić to ja? Jestem pełnoletnia.. Boje sie o nią, wiem,że spotykała sie z chłopakami po 20-stce. Ona wychowywała sie bez ojca, matka średnio się nią interesowala.. Mogę? Nie odeślą mnie? Jak przekonać matkę zeby poszła na policję?

Gość kfmsjafj999
Dziwna sprawa,ja bym coś zrobiła,chociażby anonimowo.

Gość mi sie wydaje że....
jak jesteś już pełnoletnia to policja powinna potraktować cię na poważnie jak będzie nie wiem idź jak sie martwisz dziwi mnie zachowanie matki :p

Mnie też. Wiecie co ona powiedziała? Pewnie jest u ***** to jej nic nie zrobi..;\ ***** - chłopak lat 25 jej były chłopak;/ Dzwoniłam do niego. Jego tez nie ma;/

Gość zgłoś na policję
porozmawiać zawsze można przecież cię nie zjedzą

Bardzo dziwi mnie zachowanie matki?? Jeśli się obawiasz, ze możesz mieć problemy ze zgłosiłaś to na policję to możesz poprosić policję by nie ujawniali Twoich danych, po za tym tak prawdopodobnie jest...

W każdym bądź razie dam znać jak to wszystko się potoczyło...