Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspirynka

studentki I i II roku z całej polski- zapraszam do rozmowy

Polecane posty

Gość aspirynka

hej hej hej znalazłam jakiś topik dla 20 latek z przed dwóch lat i byłam pod wielkim wrażeniem! trzeba dziewuszki też coś takiego stworzyć! W końcu ploty są takie ważne.... ;-) zapraszam serdecznie! ja więc zacznę! mam nie skończone 20 lat.... no ale wiele nie brakuje. jestem z poznania. studiuję dziennie. a teraz mam wakacje i się lenię, chociaż wolałabym iść do pracy.... ale jakoś nic nie mogę znaleźć ;-(

Gość dzieki ... Kto jeszcze pomoze
hej ja niedługo 21 lat :) studiuje zaocznie europeistyke i mam jeszcze 3 poprawki przed sobą :(:(:( no ale tak to jest jak się nie chodzi na wykłady :P

Gość aspirynka
w tamtym topiku jest chyba ponad 300 stron! no bynajmniej dyskusja była konkretna.... piszcie skąd jesteście co studiujecie i wogóle jak wam wakacje mijają.

Gość aspirynka
dzieki ... Kto jeszcze pomoze- nie przejmuj się.... nie ma czym. ale teraz to pewnie nie chce się uczyć.... ja też nie chodzę na wykłady, na niektórych nie byłam nawet raz by wykładowce na oczy zobaczyć. ale zdałam wszystko gładko. więc od przyszłego roku nie zamierzam zacząć chodzić ;-P