Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klestrygasa

ONA MA AŻ 37 LAT A MA TAKIE CIAŁO I NOGI ŻE DECH ZAPIERA....JAK ONA TO ROBI ?

Polecane posty

Gość paskudnie wygląda
stara brzydka pusta

Gość fophgl
ona ma 36 lat, zgadza się wygląda bdb. tylko nad jej wizerunkiem czuwa sztab ludzi, po urodzeniu dziecka dosyć długo dochodziła do siebie ni kasa to jest b. wazne. Poza tym ona zawsze była ładna wiec co nagle z dnia na dzień ma zbrzydąc? Ale dla pocieszenia dodam że i bez kasy można dobrze w tym wieku wygladać, zreszta co to za wiek.

no trzeba przyznać, ze w sopocie wyglądała świetnie. baaardzo schudła. super :) ale sie za bardzo rozkleja kobita ;)

Gość paskudnie wygląda
ona schudla? ona jest gruba jak świnia..sama mówila w JOŚ wiele razy o tym ze nie może patrzec na te dziewczyny co spiewaly i na sowińską bo one są chude a ona taka gruba i mowila ze ma wielgaśny brzuch też ..więc sama jes tswiadoma ze tyje.

Gość paskudnie wygląda
w sopocie chudziutka?chyba doda byla chudziutka w sopocie a nie górniak

Gość ppotyga
super babka doda nie dorasta jej do pięt mimo ze jest duzo młodsza i nigdy nie rodiła

Gość progetta.
Figure ma swietna, ale twarz juz nie za bardzo. Chyba sie botoksuje.

Gość ppotyga
kwestia gustu doda nie ma w cięcia, nogi średniej długosci no i bary jak facet, gdyby nie cycki mogłaby się przebierac za faceta

Gość progetta.
ale Doda ma ładniejsze nogi Chyba zartujesz:O Widzialas jej nogi bez obcasow i podkolanek? Tragedia...

Gość ppotyga
ładna kobieta, nawet z tym botoxem (bo chyba jest coś na rzeczy) ona jest ładna w każdej sytuacji, w każdym ujęciu nawet robiac głupie miny. Nie jestem jej fanką ale muszę to przyznać. I jeżeli komuś ze znanych Polek Zazdroszczę urody to właśnie jej.

Gość DODA JEST SUPER LASKA ALE
DODA JEST MILION RAZY FAJNIEJSZA BO JĄ ZNAM AKURAT ALE ZGODZIĆ SIE MUSZE ŻE TEN PASZTET -EDYTA MA LEPSZE NOGI . NIESTETY NOGI DODY NIE NALEŻĄ DO FAJNYCH :( ALE W OBCASIKACH WYSOKICH JEST SUPER.

Gość jghfl
chyba w muszkieterach gdzie widac tylko tyłek

Gość MASAKRA co piszecie tu
ŁATWO kogoś jest oczernić prawda? i przypisać mu botox i coś tam jeszcze? ja z ciekawosci wlazłam a archiwum i najstarsze zdjęcia edzi z młodych lat jak byla nastolatką i co ???????????? I ZDZIWIE WAS ALE ..ONA TAM MA DOKLADNIE TAKIE SAME WIELKIE USTA A NAWET WIĘKSZE I DOKLADNIE TAKIE SAME BRWI NACIĄGNIĘTE JAK TO PISZECIE..I DOKLADNIE TAKIE SAME POLICZKI JAK DWIE KULKI ..NIE WIERZYCIE TO WEJDZCIE W PIERWSZĄ LEPSZĄ GALERIE JEJ STARYCH FOT . PRZYTYLA NA TWARZY I DLATEGO TAKA TWARZ SIE JEJ DZIWNA ZROBILA.

Gość progetta.
Jesli sie nie botoksuje, to po prostu z wiekiem zbrzydla. Jak na nia patrze, to ciagle widze taka nabrzmiala twarz.

Gość hm hmmmmmmmmmmmm
ta przytyla na twarzy a nogi ma chude ;P ona na 100% robi botoks

Gość wrzuc no linka skoro juz wlazl

Gość jghfl
no to spójrz na jej fotki sprzed jakichs 5 lat nikt tu nie mówi że wstrzykuje sobie coś w usta albo że robi sobie operacje, ale wierz mi trochę się na tym znam i wiem jak wygląda twarz po botoxie (patrz Staczkowska) Zresztą wśród polskich gwiazdek to standard.

oj tam czepiacie się ;/ a nawet jeśli robi to co z tego. ładna jest i kropka. o edycie mówię;) zeby nie było:)

Gość edyta jest piękna kobieta
przepiękna..urodzila dziecko i bardzo utyla wtedy ..po tej ciązy spuchla na twarzy jakoś,. doda nie rodzila i jest mlodsza o wiele lat . nie ma co porównywać. edyta ma szczuople nogi i zawsze miala ..nawet jak utyla 30kilo po ciaży to mowila ze nogi jej zostaly na szczescie chude. PROSTY przyklad: ja mam twarz jak kula okrągłą i tłustą i cala jestem gruba a nogi mam jak nitki chude i nie tyją wcale.czy wy nie kapujecie ze taką ma budowe ciala?

Gość ale widać
że powiększyła sobie usta a nogi ja mam dużo ladniejsze i od Dody i od Edyty :classic_cool:

Gość jghfl
nikt się nie czepia, nie piszę że to cos złego.Połowa znanych mi 30 latek ma botox

Gość edyta nie ma wielkich ust
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,4630978.html ona ma duże usta?|?| hahaha juz ja mam większe i naturalne