Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z lozeczkiem

lozeczko-kto pomoze mi pomoze

Polecane posty

kobiety licze na Wasza pomoc :) niedawno kupilam lozeczko na allegro, z materacem i szuflada pod spodem firmy drewex, problem w tym ze koszty przesylki mnie powalily bo kurierem wyszlo az 130 zl :-/ napiszcie mi prosze czym najtaniej wyslac takie lozeczko? po sprawdzeniu gabarytow na stronie poczty polskiej - 103 zl, pocztexem 108 :( a przeciez inni sprzedaja dokladnie takie same lozeczka (mowie tu o prywatnych osobach) a w przesylce maja 30-50 zl oczywiscie juz pisalam do paru skad taka tania przesylka - a co ;) - ale narazie czekam na odp, wiec postanowilam sie tu poradzic powiem ze wazy ok 30 kg wymiary ok 130/70/40 bede wdzeczna za pomoc!

upup nikt nie pomoze?

Gość aaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
Prawdopodobnie mieszkasz w małej miejscowości w której nie ma siedziby danej firmy kurierskiej która wysłano Ci paczkę.Szkoda tylko,że sprzedawca Cie o tym nie uprzedził.Wysyłajac do duzego miasta zapłacisz o wiele mniejsza kwote.

Gość aaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
Zresztą skąd wziełaś cenę z poczty ok 100zł skoro do 30 kg płacisz 30 zł.

sprzedawca mieszka w samej warszawie ja pod bydgoszcza tak do 30 kg moze i jest 30 zl, ale wymiarowo lozeczko jest "za duze" zeby lapac sie na ta kwote, bo przekracza iles tam cm w obwodzie :( stad taka duza cena :(

ale dziekuje za odp :) sprawdzam teraz inna firme kurierska - siodemke,