Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kącik porad dla urzadzających mieszkanie !!!

Polecane posty

Gość dfgsgdfs
mmmmmmm o to ja zapyutam bo robie maly remont i chce kupic łóżko jakie najbardziej poleciacie?/

a mo poradzono pomalować sufit na taki sam kolor jak sciany, czyli np. jesli sciany bedą zolte czy pomaranczowe na ten sam kolor powinnam pomalowac sufit rzecz w tym ze nigdy tego u nikogo nie widzialam, a sufit zawsze pozostawal biały nie wiem czy to nie bedzie wyglądalo jak pudelko, co myslicie?

Gość fdgdf
do sypialni, i jakies takie w miare normalne nie za 3003 zł. ja w zeszłym roku malowałam pokoj i sciany mam pomaranczowe a sufit jest jasno żółty i naprawde spoko to wygląda jak by wszystko takie bylo to by sie "duszno" zrobilo🖐️

Fakt, wygladaloby to jak pudelko. My pomalowalismy pokoj na \'miodowe lato\', sufit zrobilismy na bialo. ALe fajnyby byl tez jakis jasniejszy odcien tego samego koloru, wszystko jest kwestia gustu;)

Gość I love love
Sweet Dreams- ja chociaz nie widziałam takiego rozwiazania na zywe oczy, to jestem sceptyczna.może się to sprawdzać w mieszkaniach powyżej 3m wysokosci. w standardowych wysokosciach i niewielkich pomieszczeniach moze być zbyt przytłaczające. wymysliłas cos z aneksem?

o chyba ze faktycznie jasniejszy odcien tego samego koloru ;) tylko ze chcielibysmy jedną sciane pomalowac na troche kantrastujący kolor i nie wiem czy to by dobrze sie ze sobą komponowalo ;) ???

Gość to strasznie wyglada
mi w lazience wymalowali wlasnie sciany i sufit na ten sam kolor to jak tam weszlam to jak w piwnicy strasznie... kazalam im sufit na bialo wymalowac...brrrrrrr

Gość to strasznie wyglada
a tak pozatym to w zadnym pokoju ne mam pomalowanych scian tylko tapety kladlam. w duzym pokoju mam retro tapety. w kazdym pokoju mam dwie rozne kolory tapet ale z tym samym wzorem i super wyglada. np u synka dwie sciany zielone z pilka nozna a dwie blekitne z bordura. :)

Sweet, ja mam tak pomalowane wszystkie pomieszczenia w domu - sufity są koloru ścian. Wygląda dobrze, nie zostawiłabym białych.

Gość okmalls
ja mam oliwkowe sciany tzn. biale paski po bokach i nad sufitem (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i sufit jest tez bialy .